четвер, 30 червня 2016 13:31

Лікуємо папіломавірус: огляд лікарських препаратів

Лікуємо папіломавірус: огляд лікарських препаратів

Як захистити організм від небезпечних вірусів, які довгі роки здатні знаходиться в латентному (сплячому) стані? Наскільки виправдано вживання Гропринозину і аналогів при лікуванні вірусу папіломи людини? Ці питання хвилюють усіх, хто піклується про своє здоров'я.

Українські вчені розробили методику лікування пацієнтів, інфікованих ВПЛ. У комплексних схемах застосовуються імуномодулятори, противірусні засоби, а також рослинні препарати нового покоління (Протефлазід).

Вірус папіломи людини (ВПЛ) – назва групи інфекційних збудників, що передаються контактним шляхом (найбільший ризик зараження — при статевому контакті). Зовнішні прояви зараження — шкірні утворення у вигляді бородавок і загострених кондилом. Найнебезпечніші типи вірусів провокують розвиток раку шийки матки.

Перш за все нас цікавить питання: приймаючи Гропринозин, папіломи можна перемогти? Можливості сучасної медицини не безмежні — вбити ВПЛ украй складно, але подавити активність до мінімуму — цілком досяжна мета.

Учені довели, що вірус не страшний для людей з міцним імунітетом. Шкідливі мікроорганізми блокуються захисними клітинами, внаслідок чого втрачають здатність утворювати патогенні осередки.

До препаратів вибору при виявленні ВПЛ у пацієнтів відносяться засоби, що володіють здатністю активізувати імунні клітини і запускати механізм активного вироблення власного інтерферону. Гропринозин, Ізопринозин, Конділін, Подофілін, Циклоферон володіють комплексною дією, пригнічуючи життєдіяльність вірусу та підвищуючи рівень імунних сил організму.

Як довго приймають імуномодулятори?

Схема прийому імуномодуляторів строго індивідуальна і залежить від штаму вірусу, що вразив організм. У 2015 році головний гінеколог України В'ячеслав Камінський в інтерв'ю УНІАН підкреслив, що для лікування жінок від хвороб, викликаних ВПЛ (передрак, рак шийки матки), необхідно практикувати терапевтичні курси довічно, проводячи коригування схем лікування після лабораторних досліджень.

Таким чином, виявлення інфекції на ранній стадії, профілактика зараження ВПЛ, підвищення імунітету і противірусна терапія — основи боротьби з вірусом папіломи людини.

Зараз ви читаєте новину «Лікуємо папіломавірус: огляд лікарських препаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути