пʼятниця, 16 грудня 2016 17:00

Чоловік беріг в кишені піджака вишивку похресниці - дружина воїна АТО

Чоловік беріг в кишені піджака вишивку похресниці - дружина воїна АТО
Фото: transkarpatia.net

Під час перебування у зоні АТО військові з задоволенням приймають подарунки, виготовлені власноруч рідними людьми. Носять їх у внутрішніх кишенях одягу та дістають, щоб роздивитися.

Про це Gazeta.ua розповіла Тетяна Руденко, дружина воїна АТО, психолог представник громадської організації, що працює з бійцями, "Без броні".

"В мого чоловіка була вишивка маленька така похресниці його, коли він йшов в армію, вона йому дала, і в кишені в нього пробула практично весь рік. Коли прийшов, дістав, вишивка дійсно вже мала вигляд дуже-дуже потертої. Але він поклав дуже обережненько, і так ледь пилинки не здував", - каже Руденко.

Подарунок рідних допоможе зберегти психічне здоров'я бійця та відчути зв'язок із домом. Якщо у щоденному житті чоловік не виглядав надто сентиментальним, наприклад, не носив з собою на роботу, не тримав в авто речей рідних, це не означає, що буде байдужим до подарунку. Коли людина знаходиться у несприятливих для неї умовах, далеко від дому, невеликі сувеніри є проявом турботи, підтримують морально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран АТО фотографує свій протез у незвичних ситуаціях

"Як подєлки. Своїми руками. Це увага. Ви маєте право проявити цю увагу. Якщо він не хоче, тільки візьме, скаже: "Дякую", покладе, і йому буде неважливо. Якщо для нього це важливо - покладе десь там в кишеньку, в бронежилет, ще там кудись. Важливо проявляти, і казати, що цінні. Бо це правда. Вони роблять достойну роботу. Я думаю, що навіть коли не показують особливо подарунки, але всередині одягу, носять їх", - говорить спеціаліст.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік беріг в кишені піджака вишивку похресниці - дружина воїна АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути