вівторок, 25 жовтня 2016 17:58

Антибіотики від сифілісу дають щогодини

Антибіотики від сифілісу дають щогодини
Фото: venerologiya.ru

Лікування сифілісу у домашніх умовах неможливе. Для того, щоб позбутися венеричного захворювання лікарі щогодини дають хворому антибіотики. Розповідає Gazeta.ua заслужений лікар України, завідувач венерологічним відділенням Київського міського шкіро-венерологічного диспансеру Михайло Хилинський.

"Головним засобом проти недуги, що передається статевим шляхом, є пеніцилін. Вводиться ін'єкційно. Його особливість, що діє годину-півтори, тому ін'єкцію доводиться повторювати. За тиждень-півтора на початках захворювання, збудник можна перемогти. Якщо хворобу запущено - лікування може тривати більше місяця", - каже венеролог.

Лікар зазначає, що відсутність зовнішніх проявів на тілі зараженого - червоних плям, ран, не означає, що сифіліс минув. Лікування необхідно проходити до того часу, поки відсутність хвороби підтвердять аналізи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венеролог рекомендує молодятам проходити медогляд перед походом у РАГС

"Особливість ран і висипів при сифілісі - що вони не чешуться, не зудять, практично не завдають хворому незручностей. Проте слід пам'ятати, що невилікувана хвороба може привести до ураження внутрішніх органів, які дадуть про себе знати у вигляді болю та поганого самопочуття", - каже Хилинський.

Зараз ви читаєте новину «Антибіотики від сифілісу дають щогодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути