вівторок, 02 червня 2015 12:58

Які знаки на упаковках продуктів говорять про їх шкідливість

Пластик, з якого роблять більшість упаковок для їжі і пляшки для води, часто буває неякісним. Так, пластикові пляшки, з яких ми п'ємо воду, часто приховують в собі небезпеку. Коли пляшка зроблена з матеріалу, здатного взаємодіяти з водою і виділяти в неї шкідливі токсичні речовини, питво всередині такої ємності перетворюється на отруту.

Пластик може стати причиною виникнення раку. Речовини, що виділяються пластиком, дуже токсичні — організм отруюється, внутрішні органи засмічуються шкідливими сполуками, і ці фактори пригнічують імунітет. Проблеми з печінкою і підшлунковою залозою також часто виникають лише через використання пластикових упаковок. Ще одна неприємність — гормональний збій, викликаний канцерогенними сумішами. Вживаючи їх в їжу мимоволі, дістаючи їжу з ненадійної пластикової упаковки або випиваючи з неї воду, ви ризикуєте втратити правильний гормональний баланс. Надалі можна отримати проблеми з шкірою, розлади психіки, слабкість організму і часті інфекційні захворювання. Ось чому варто уважно стежити за написами на етикетках продуктів.

Ознайомтеся з таблицею, яка містить інформацію про знаки на пластикових упаковках. Знаючи це, ви зможете вибирати продукти, які безпечні для вашого здоров'я.

 
Зараз ви читаєте новину «Які знаки на упаковках продуктів говорять про їх шкідливість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути