Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2015 15:42

Які сніданки шкодять здоров'ю найбільше

Автор: www.akvalife.club
 

Від того, яким буде сніданок залежить увесь наступний день. Щоб не зіпсувати собі планів до його вибору треба ставитись пильно і не пропускати прийому їжі. Водночас, не варто "набивати" шлунок їжею, щоб потім не хотілося їсти. Організм не може відразу справитися з таким навантаженням.

Ковбасні вироби з білим хлібом

Усім відомо, що до складу ковбас входять багато добавок, яку згубно діють на шлунок. Треба утриматися взагалі від вживання її, тим більше вранці.

Білий хліб - це швидкі вуглеводи, які насичують організм енергією тільки на хвилин 30, а потім знову хочеться їсти. Вони швидко перетворюються в жир і зайві сантиментри на таліїї.

Якщо хочеться швидко перекусити, варто взяти лаваш, житній або цільнозерновий хліб. Покласти зверху шматок запеченого або відвареного м'яса.

Додати трохи свіжих овочів - і готово.

Плавлений сирок

До склад сирку входить пальмова олія, підсилювачі смаку та консерванти. Особливо шкідливі вони з різними наповнювачами (з грибами, беконом, зеленню, паприкою). Такі сирки краще замінити на сир домашнього приготування.

Кава з круасаном

Надивившись на романтичні картинки французького сніданку, ми стараємось також наслідувати ці модні тенденції. Але від дріжджової випічки з'являється відчуття здуття і важкості в животі. А якщо їх ще й запити міцною кавою - біль у шлунку протягом дня забезпечена.

Мюслі та гранола

Правильна гранола виробляється з горіхів, злакових пластівців, вівсянки, меду, запечених у духовці. Проте в магазинах за яскравими упаковками, виробники пропонують смажені на олії вівсяні відходи з цукром.

Вранці корисно їсти свіжі фрукти, кисломолочні продукти, каші і яйця. Все це зарядить бадьорістю і енергією на весь день і принесе користь організму.

Зараз ви читаєте новину «Які сніданки шкодять здоров'ю найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути