понеділок, 07 грудня 2015 12:00

8 веселих способів зайнятися спортом без спортзалу

8 веселих способів зайнятися спортом без спортзалу
фото: likar.info

Хочете зайнятися спортом, але ходити в спортзал немає бажання? Ранкові пробіжки здаються вам нудними і одноманітними?

Likar.info розповідає про вісім захоплюючих способів зробити заняття спортом по-справжньому цікавими.

Створіть свою тренувальну програму

Новомодні фітнес-програми і заняття з тренером в спортзалі мало чим відрізняються від фізичної активності, якою ви самі можете зайнятися без сторонньої допомоги.

Якщо ви не любитель ходити в спортзал, то створіть для себе програму тренування. Це можуть бути кардіонавантаження або розтяжки з йоги. Все, що вам потрібно - пара зручних кросівок і бажання. Займатися спортом можна як вдома, так і на вулиці.

Шукайте однодумців, вступайте в групи

Спорт буде вам в радість, якщо їм займатися в компанії друзів. Як щодо груповий швидкої ходьби або катання на велосипедах? Якщо у вас будуть однодумці, то ви зможете один одного підтримувати.

Ходіть пішки, вивчайте місто

Найпростіший спосіб підтримувати себе в хорошій формі - ходити пішки. Для цього не потрібно нічого, крім пари зручного взуття. 10-15 тисяч кроків на день допоможуть вам вже через кілька тижнів помітно втратити у вазі.

Зіграйте у пейнтбол

Хочете зробити заняття спортом веселими? А чому б не сходити з друзями на пейнтбол або постріляти з лука. Благо, сьогодні в містах є відповідна інфраструктура для такого задоволення. Можливо, вам подобається кінний спорт або марафон з перешкодами? Не бачимо причин, чому б вам довелося відмовити собі в такому задоволенні.

Підіть у похід

Хочете розім'яти тіло - підіть в похід. Зберіть друзів і вирушайте за пригодами, нехай навіть у найближчу лісопаркову зону на день. По-перше, ви отримаєте величезне задоволення від спілкування з друзями, а по-друге - оздоровите своє тіло корисним навантаженням і свіжим повітрям.

Фіксуйте свої рекорди

А як щодо бігу на швидкість? Ми розуміємо, що щоденні ранкові пробіжки багатьом видаються нудним заняттям. Ви можете скласти собі програму тренування на витривалість або на швидкість. Обзаведіться секундоміром і фіксуйте свої досягнення на різних дистанціях. Змагання з самим собою - дуже захоплююче і цікаве заняття.

Заробляйте гроші

Якщо ви готові щодня присвятити 1-2 години вправам, то може вам вдасться знайти якусь фізичну роботу? Можливо, поруч з вашим будинком є ​​офісне приміщення, де потрібні прибиральники. Відмінним варіантом буде робота кур'єром або розклеювачем оголошень. Вам залишиться лише закріпити на поясі крокомір і стежити за результатом.

Займіться йогою вдома

Для занять йогою зовсім не обов'язково і навіть не бажано ходити в спортзал. Насамперед, йога - це робота з самим собою, і займатися нею найкраще на самоті. На перших порах ви, звичайно, можете скористатися послугами інструктора, а коли освоїтеся, то продовжувати можете самостійно. Величезна кількість відеоматеріалів і літератури в інтернеті дозволять вам опанувати йогу без наставника.

Зараз ви читаєте новину «8 веселих способів зайнятися спортом без спортзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути