вівторок, 10 березня 2015 19:32

6 доказів того, що сон голяка корисніший

Якщо ви любитель засинати, загорнувшись із головою в ковдру і одягнувши найзатишнішу і теплу піжаму, ви будете засмучені, дізнавшись, що це шкідливо. Виявляється, сон в оголеному вигляді - найкорисніший.

Представляємо вам 6 доказів на користь "голого" сну.

 

1. Коли ви засинаєте, температура тіла знижується. Це необхідно для здорового сну, сон в прохолоді - міцний і відновлює сили. Піжама, особливо якщо вона м'яка і затишна, як плюшевий ведмедик, впливає на природний порядок речей. Ви не можете нормально охолонути, щоб заснути міцно і якісно.

2. Сон без одягу дуже корисний для здоров'я жіночих статевих органів. Жінки, у яких часто буває молочниця, повинні спати без спідньої білизни. Це перешкоджає розмноженню бактерій і грибків.

3. Сон голяка підніме вашу впевненість у собі і сексуальність на новий рівень. Пари, які сплять разом без одягу, насолоджуються активним сексуальним життям, і це логічно.

4. Сон без одягу зменшує кількість гормону кортизолу в крові. Це гормон стресу, який сприяє накопиченню жиру в області живота. Вся справа в тому, що сон голяка зменшує кількість нічних пробуджень, під час яких відбувається різкий викид кортизолу в кров.

5. Вибираючи сон без одягу, ви отримуєте додаткову дозу гормону окситоцину. Цей гормон знижує рівень стресу, запобігає виникненню раку, уповільнює запальні процеси в організмі. Завдяки окситоцину ви будете спокійніше, вас не буде переслідувати депресія.

6. Наранок ви будете почувати себе набагато чистішим. Якщо ви спите в прохолоді і без одягу, про нічноу пітливість і мови бути не може. Вам достатньо буде просто вмиватися вранці, ефект вечірньої чистоти після душу збережеться до самого ранку.

Зараз ви читаєте новину «6 доказів того, що сон голяка корисніший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути