понеділок, 05 листопада 2012 06:15

Зуби мають бути в роті, а не у склянці

Стоматологічна клініка "Рікота" дарує унікальну можливість відчути себе щасливим.

"Із дитинства любив яблука. За один присіст кілограм міг з'їсти, тому й на здоров'я ніколи не скаржився. Тепер забув, коли востаннє їх гриз. Нічого не вдієш — старість. Усе на пюре перетираю, бо прожувати годі", — таке часто чуємо від своїх пацієнтів, — каже головний лікар стоматологічної клініки Рікота Андрій Юрійович.

Ця історія знайома багатьом людям, які давно почувалися молодими і могли усміхатися на всі 32 зуби. А тепер тільки й зосталося, що втішатися спогадами та показувати онукам фотографії, щоб вони знали, що їхня бабуся чи дідусь не завжди були з беззубим ротом. Що такими їх зробило життя, бо вік бере своє.

— Завжди кажу своїм пацієнтам: ви варті кращого, заслуговуєте на те, щоб дивувати оточуючих чарівною усмішкою. І для цього не обов'язково "квасити" зуби у склянці з водою, — говорить Андрій Юрійович. — Стоматологічна клініка "Рікота" пропонує альтернативу — незнімні протези на чотирьох імплантатах за унікальною ціною — 19 900 гривень. Гарантія 10 років. Вам вставлять нові зуби, які не будуть вилітати, викликати дискомфорт, боліти чи псуватися, і які прослужать вам усе життя.

Скористатися цією унікальною пропозицією можна буде лише в листопаді, тож варто поспішити.

Більше інформації за тел.: 0(32) 234 02 14, 234 02 15, або звертайтеся за адресою: м. Львів, вул. Володимира Великого, 31.

Зараз ви читаєте новину «Зуби мають бути в роті, а не у склянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути