понеділок, 04 березня 2013 07:30

Жовтим скипидаром лікують гіпертонію

Упродовж трьох років узимку приймає скипидарні ванни 42-річна Тетяна Зарудна. Їх називають капілярними, бо позитивно діють на кровообіг у дрібних судинах. А дочка 20-річна Світлана користується скипидарним гелем під час застуди — змазує ним скроні, чоло, під носом.

— Спочатку їх порадив косметолог. Після цих ванн шкіра стає дуже ніжна, гладенька, омолоджується на очах, — розповідає Тетяна Василівна. — Відколи почала їх приймати, почуваюся добре, вилікувала хронічні бронхіт та панкреатит. Забула про мігрень та остеохондроз. Жодного разу не хворіла на грип чи іншу недугу.

— Якщо капіляри старіють, зашлаковуються, у них застоюється кров. Через те розвиваються хвороби, прискорюється старіння, — говорить лікар-гірудотерапевт Олександр Криницький, 54 роки. — А при скипидарних ваннах капіляри розширюються, кров рухається швидше. Організм відновлюється, викидає шлаки і токсини. Стенокардія, остеохондроз, імпотенція, гіпертонія при застосуванні скипидарних ванн відступають.

За допомогою скипидару можна позбутися захворювань суглобів і зв'язок. Для цього скипидарним гелем натирають болючі місця. Є 23 недуги, які традиційна медицина не виліковує, а скипидарні ванни дієві.  Лікарі рекомендують замовляти скипидарні розчини у професіоналів, які їх виготовляють. Ті, хто має підвищений артеріальний тиск, починають із  жовтого скипидару. Ті, у кого знижений, — із білого. Приймають курсами, профілактичним або лікувальним. На першу ванну з теплою водою потрібно не більше 15 мл скипидарного розчину. Надалі щоразу додають 5 мл.

— Перед зануренням треба обробити вазеліном чутливу ділянку — пах. Перебувайте у ванні, доки не виступить піт на обличчі. Але не більше 15 хвилин. При застуді можна попарити ноги в теплій воді зі скипидаром. Якщо на шкірі з'явилися висипи або свербіж, треба повернутися до попередньої дози.

Для лікування органів дихання роблять інгаляції зі скипидарним розчином. Для цього потрібно взяти склянку з гарячою водою, додати 10-15 крапель скипидарної емульсії та вдихати. Цією сумішшю корисно зволожувати кімнату, де перебуває хворий, щоби знищити мікроби. Протипоказаний скипидар на останніх термінах вагітності, при загостреннях хронічних недуг та індивідуальній нетерпимості. Його не можна пити.

Зараз ви читаєте новину «Жовтим скипидаром лікують гіпертонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути