понеділок, 14 жовтня 2013 07:00

Зелена кава знижує цукор у крові

Львів'янка 22-річна Олеся Яремчук щоранку випиває горня зеленої кави "Ґрін коффі 800". За півроку схудла на 7 кг. Тепер п'є, щоб тримати себе у формі.

– З дитинства страждала від зайвої ваги, – розповідає. – У 10-11-му класі морила себе різними дієтами, щоб виглядати стрункою. В університеті не встигала слідкувати за їжею, підсіла на булочки. До п'ятого курсу "виросла" на 10 кілограм. Взялася пити зелений чай. Могла скинути 2-3 кіло, тоді знову набирала. Сусідка по гуртожитку порадила спробувати зелену каву. Замовила її по інтернету. Бадьорить так само, як звичайна, і знижує апетит.

Однієї пачки вистачає на 18 днів. На смак відрізняється від звичайної кави. Зелена складається з необсмажених зерен. Вони містять хлорогенову кислоту, що допомагає розщеплювати зайві жири. Кофеїн не дає утворюватися новим.

– На прийомі у терапевта під час медогляду в студентській поліклініці запитала, чи зелена кава не шкідлива, – говорить Яремчук. – Лікарка казала, що рекомендує її своїм пацієнтам. Людина худне та лишається енергійною. Не відчуває втоми, як від низькокалорійних дієт. Ще й знижує цукор у крові, вирівнює тиск. Для кращого ефекту радила перейти на знежирену їжу і регулярно тренуватися.

 

Замовити можна за телефонами: 0(97) 605 70 74, 0(50) 779 22 55.

Зараз ви читаєте новину «Зелена кава знижує цукор у крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути