Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2013 00:00

Від пива у чоловіків росте живіт і згасає статевий потяг

Автор: фото: Сергій Старостенко
  До імпотенції призводить малорухомий спосіб життя, зловживання пивом. Аби повернути чоловічу силу, радять їсти горіхи, родзинки, курагу, лимони
До імпотенції призводить малорухомий спосіб життя, зловживання пивом. Аби повернути чоловічу силу, радять їсти горіхи, родзинки, курагу, лимони

Вінничанка Марія Козак, 34 роки, купила чоловікові віагру, бо перестав цікавитися нею. Живуть разом три роки. Йому 45, має свій бізнес.

— Він дуже хороша людина, має гроші. Перші півтора року все було добре. А тоді почалися проблеми в сексі. Стали кохатися раз на два тижні, потім раз на місяць. Казав, що йому не треба так часто. Удома його майже не бачу, бо постійно на роботі. Як не зустріч із партнерами, то аврал в офісі, — говорить Марія. — Може приїхати о другій ночі. Останнім часом розповнів. Сварюся, але він робить вигляд, що все в порядку. Близькості не мали півроку.

— Аби був нормальний секс, мають бути в порядку нерви й сон, — каже столичний уролог-сексопатолог Ярослав Мірошников. — Бізнесмени часто позбавлені цього через синдром менеджера. У чоловіка або зникає сексуальне бажання, або спрямовується на дівчат у саунах. Через постійний стрес втрачає здатність до глибоких стосунків. Виникають проблеми, які вирішують нездоровим способом — багато п'ють або їдять. Таким обов'язково займатися спортом. Утомився — розслабся не в ресторані, а в спортзалі чи басейні, а потім займися сексом.

Радить займатися плаванням, бігати. Корисний футбол, баскетбол. Також слід постійно робити вправу "ножиці", "велосипед". Також непомітно напружувати і розслабляти промежину.

— Спорт має бути регулярним. В офісі бажано розминатися що дві години. Тричі на тиждень відвідувати басейн чи фітнес-клуб. Будьте обережні з важкою атлетикою. Гормони для м'язів, якщо їх відмінити, дають побічний ефект на потенцію. Не дуже корисний велоспорт. Більшість сідел порушує кровообіг у малому тазі. Не носіть вузької й тісної білизни і джинсів, щоб не перегріватися. Важливо не перетримувати сечу. Так буває в пробках у мегаполісах.

Активність чоловіків у ліжку залежить від рівня гормону тестостерону в крові. Пік його вироблення о шостій ранку. Жінки, навпаки, активніші ввечері, коли чоловіки втомлені.

— За останні 20 років у чоловіків стало менше вироблятися тестостерону. Це гормон не лише сексу. А й ділової підприємливості, захисту від раку, настрою, міцності кісток. Тому треба його контролювати, особливо після 40. Через неправильне харчування на судинах налипає холестерин. У чоловічому органі вони найвужчі, тому страждають в першу чергу. Млявість, слабкість, перепади настрою й поганий сон, набір ваги, храп — це дзвіночки, щоб прийти до лікаря. За 2-3 роки, якщо нічого не робити, може статися інфаркт і інсульт. Віагра не допоможе.

Аби повернути чоловічу силу, радить обмежити солодке й жирне. Корисні горіхи, родзинки, курага, лимони. Також нежирне м'ясо, морепродукти, петрушка, селера.

— Важливо їсти невеликими порціями й не переїдати після шостої вечора. Можна випивати бокал якісного червоного вина в день. Пива не раджу, бо містить аналог жіночих гормонів. Від нього чоловік повніє, у нього росте живіт, швидко згасає потенція. У крайньому випадку можна випити 100-200 грамів на тиждень хорошої горілки.

Рекомендує регулярно займатися сексом — у середньому двічі-тричі на тиждень.

— У 40-50 років головне — регулярність, інакше ця функція втрачається. Це синдром моряків. До нас звернувся чоловік за 60. Овдовів, а за два роки знайшов партнерку. Виникли проблеми, бо почалося гормональне згасання. Підібрали рослинні препарати, вітаміни, і все відновили. З часом організм відновив вироблення тестостерону.

Зараз ви читаєте новину «Від пива у чоловіків росте живіт і згасає статевий потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути