Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2012 07:45

Від неправильного лікування хворіють здорові органи

У столичній Клініці Уляни Лущик стан судин діагностують на оптичному цифровому капіляроскопі. Найперше перевіряють найвіддаленіші судини в лунках нігтів руки. Так визначають, як функціонує вся судинна система. Її діагностують за 30 параметрами.

— Хочемо одразу побачити, як працює кожна судина, який її тонус, еластичність, напір крові. Важливо бачити, як організм реагує на медикаменти, — каже Уляна Лущик, автор інноваційних методик Клініки Уляни Лущик. — Традиційно в лікарні, навіть у реанімації, судинну систему діагностують за тиском, пульсом, кардіограмою. Цього мало.

У клініці розробляють новий прилад, датчики якого показуватимуть, як організм розподіляє кров по різних органах.

— Лікують печінку — вона запрацювала, організм всі сили перекинув на її відновлення, а в цей час не доотримують всього необхідного нирки. Починають відмовляти, з'являються супутні недуги. Лікування не дає результату, коли не враховані всі слабкі ланки організму. Буває, що пацієнт приходить з однією недугою, а має ще вісім, які у стадії розвитку.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин.

УЗД судин, лікування вегето-судинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.

Тел.: 0(44) 467 63 89, 0(95) 068 30 74.

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Від неправильного лікування хворіють здорові органи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути