четвер, 19 лютого 2009 18:07

Успішні люди лікуються під час відпочинку

Ті зусилля, які сучасна людина щодня докладає, коли виконує свою роботу, заробляє гроші й будує кар"єру, виправдані. Але час від часу з"являється зрадницьке бажання кинути все й відпочити, відновитися. Зробити це, не відриваючись від справ, дозволить новий лікувально-профілактичний центр "Рута", що працює під Києвом у Конча-Заспі.

На самопочуття людини впливає безліч факторів: брудне міське повітря, нездорове харчування, стреси. У найкращому разі все це призводить до фізичної й моральної втоми, у гіршому — до хвороб. А якщо на ці хвороби не зважати, справа може закінчитися й зовсім погано. Метод лікування, що використовують у центрі "Рута", заснований на класичних відкриттях нобелівського лауреата Іллі Мечникова про підтримку гомеостазу екологічної системи.

— Щоб будь-яка жива біологічна система, зокрема людина, функціонувала, необхідно підтримувати в ній стабільність всіх компонентів, — стверджує творець унікального методу Світлана Гусіна. — Розроблена нами система дозволяє очищати й відновлювати організм людини протягом досить короткого часу. Ефективність методу підтверджує 17-літній клінічний досвід, напрацьований у нашому центрі в Санкт-Петербурзі.

У чому ж секрет лікування? На перший погляд, усе доволі нескладно. Методика припускає повне поетапне очищення організму від шлаків натуропатичними засобами, тобто траво-, масло- і соколікування. Однак на відміну від багатьох інших, методика Світлани Гусіної заснована на точних і перевірених принципах класичної медицини. Тут пропонують не "дороге самолікування", а професійні послуги досвідчених лікарів.

Центр "Рута" розрахований як на здорових людей, що бажають запобігти хворобам, так і на тих, хто цього зробити не встиг. У переліку хвороб, що рекомендують для лікування в центрі: жовчно-кам"яна хвороба, патологія печінки, дисбактеріоз, ожиріння, шкірні хвороби, синдром хронічної утоми, депресії й багато інших недугів. Пройти курс профілактики також корисно жінкам, що готуються до зачаття.

Один лікувальний курс займає п"ять днів. І клієнтам установи напевно прийдеться до душі один із головних принципів центру "Рута": "Лікуватися — відпочиваючи".

Зараз ви читаєте новину «Успішні люди лікуються під час відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути