пʼятниця, 04 листопада 2011 00:30

Унікальна методика відновлення хребта

А кажуть цю фразу люди різного віку з різних регіонів України. Їх усіх об'єднує не лише біль, який довелося пережити, а й зцілення, яке принесла методика Євмінова.

Про біль у спині не хочеться згадувати. Але він примушує нас хапатися за будь-яку можливість, що обіцяє одужання. Ліки ми готові ковтати упаковками, відвідуємо сеанси мануальної терапії, ходимо до лікарів і зрештою розуміємо, що все це допомагає лише тимчасово. Але ж здоровим хочеться бути завжди! До центру Євмінова телефонують ті, кому інші методи лікування не допомогли, або кому порадили прийти на консультацію знайомі, які отримали тут реальну допомогу. А відомий центр тим, що пропонує унікальну методику відновлення хребта, ефективну в будь-якому віці. Її завдання — лікування будь-яких хвороб хребта, зокрема остеохондрозу, радикуліту, гриж міжхребцевих дисків, сколіозу, протрузій, порушень постави.

Методика Євмінова — це запатентована і затверджена Міністерством охорони здоров'я України методика кінезіотерапії. Вона базується на дозованому розвантаженні хребта з одночасним виконанням комплексу фізичних вправ для зміцнення м'язів хребта й поліпшення живлення всіх його структур. Вправи потрібно виконувати на спеціальному ортопедичному пристрої — профілакторі Євмінова — у домашніх умовах. Багато часу на їх виконання не потрібно — усього 5–15 хв. Вправи легко може робити людина будь-якого віку.

У центрі Євмінова ознайомлять вас із методикою та допоможуть підібрати індивідуальний комплекс вправ, залежно від діагнозу та особливостей організму. Тут вас також навчать виконувати вправи на профілакторі. Батьків зацікавлять програми для дітей з виправлення постави та лікування сколіозу.

Методика Євмінова підходить усім. Спробуйте самі! І не дивуйтеся, якщо одного ранку ви прокинетеся і зрозумієте, що не відчуваєте болю у спині.

Із метою визначення індивідуальних показань перед застосуванням методики необхідна консультація у вертебролога Андрія Бялковського.

Зараз ви читаєте новину «Унікальна методика відновлення хребта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути