пʼятниця, 25 листопада 2016 05:35

У соляній кімнаті знімають стрес та напруження

Автор: фото надане санаторієм ”Трембіта”
  ”Трембіта” дарує знижки до 15 відсотків на готельне проживання за умови бронювання від п’яти днів
”Трембіта” дарує знижки до 15 відсотків на готельне проживання за умови бронювання від п’яти днів

— Торік із дружиною та дітьми відпочивали в "Трембіті". Наче в казку потрапили. Сам клімат лікує. Поряд із комплексом між карпатськими горами тече річка Тиса. Масив вкритий лісами. За декілька кілометрів від закладу — Долина нарцисів. Так, мабуть, виглядає рай, — каже гість санаторію "Трембіта" Максим Андрійович із Тернополя.

Комплекс розташований у долині серед гір, біля лісу в селі Велятино Хустського району Закарпатської області. Спеціалізується на лікуванні недуг опорно-рухової системи, органів дихання та кишково-шлункового тракту.

— Мальовнича природа, цілющі мінеральні води, чисте повітря Карпат не залишать байдужими навіть найвибагливіших поціновувачів гірського відпочинку. Тому "Трембіта" народилася саме тут, — говорить Іван Рарич, власник оздоровчого комплексу.

Головна особливість "Трембіти" — лікувальна вода. Чим вона відома і від яких хвороб позбавляє?

— За вмістом гідрокарбонатів "Шаянська-242" наближається до мінеральних вод "Боржомі" зі свердловини №4 у Грузії та французької "Віші Селестен". Завдяки вмісту метакремнієвої кислоти також належить до групи мінеральних вод відомого курорту Діліжан у Вірменії. Призначається при всіх захворюваннях шлунка. Добре допомагає при хронічних гепатитах, хронічних панкреатитах, після операцій на жовчовивідних шляхах. Рекомендуємо пацієнтам із цукровим діабетом, інтоксикаціями, алергіями, анеміями. Крім мінеральних вод, можемо запропонувати термальні джерела, що за 2,5 кілометра від нас.

Якщо людина їде не оздоровитися, а відпочити — чим можете її зацікавити?

— Наші гості обирають екстремальний рафтинг. Спускаються швидкою те­чією по річці Тиса. Їдуть в екскурсії по місцевості — у Долину нарцисів, на оленячу та страусину ферми, на Селиську сироварню. Відвідують монастирі й храми Хустського району, містичне озеро Синевир, Мукачівський замок Паланок, водоспад Шипіт.

На території комплексу маємо озеро для риболовлі, відкритий басейн, тренажерний зал, є настільний теніс, більярд. Для дітей облаштували майданчик.

Ми не обмежені порами року. Узимку в нас також багато цікавого. Надаємо весь спектр лікувальних послуг. Гості з розваг можуть обрати лижі, сноуборд, піші прогулянки.

Досить популярна нині спелеотерапія. Які особливості соляної терапії в "Трембіті"?

— Головним лікувальним фактором спелеотерапії є сіль. Найдрібніші її частинки проникають у найвіддаленіші відділи бронхів. Це покращує загальний захист організму. Людина протягом тривалого часу перебуває в умовах своєрідного мікросередовища печер, гротів, соляних копалень, шахт. Спелеотерапія застосовується для лікування пацієнтів із бронхіальною астмою, гіпертонічною хворобою, захворюваннями суглобів.

У соляній кімнаті "Трембіти" лікар визначає необхідну концентрацію сольового аерозолю. Увесь сеанс вона підтримується автоматично. Процедура — прекрасний спосіб не лише пролікуватися, але й зняти стрес та напруження. Кімнати облаштовані максимально природно, створюється особ­ливий шумовий та світловий фон.

Осіння "Трембіта" дарує своїм гостям знижки до 15% на готельне проживання за умови бронювання від 5 днів. Також зараз діє 15-відсоткова знижка на путівку для пенсіонерів.

Закарпатська обл., Хустський р‑н, с. Велятино, оздоровчий комплекс "Трембіта". Детальна інформація по тел. 0(96) 934 17 42.

www.trembita.in.ua

Зараз ви читаєте новину «У соляній кімнаті знімають стрес та напруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути