понеділок, 26 березня 2012 07:15

Токсини виводять висівками

Автор: фото з сайта www.fotki.yandex.ru
  Через забруднені повітря та воду, неякісну їжу людина весь час живе на межі розвитку серцево-судинних, онкологічних недуг. Очищення організму починають із уживання натуральних продуктів
Через забруднені повітря та воду, неякісну їжу людина весь час живе на межі розвитку серцево-судинних, онкологічних недуг. Очищення організму починають із уживання натуральних продуктів

Директор столичного Інституту екології людини професор Михайло Курик, 67 років, щоранку натщесерце випиває склянку води. До готових каш на сніданок додає ложку сирих висівок. У такий спосіб очищує організм.

— Цьогорічний грип був буйний, інфекційний. Епідемії не було, але недуга минала важко, тривало. Тому весною необхідно очистити організм  від токсинів й вітамінізувати його. Через забруднені повітря та воду, неякісні продукти і стреси людина весь час живе на межі розвитку серцево-судинних, онкологічних й інших серйозних недуг.

Висівки очищують кишківник від токсинів. Дітям можна досипати у манну кашу. Їх продають у магазинах екологічних продуктів, у млинах.  Висівки можна замінити порошком розторопші плямистої.

— Важливіше пити якісну воду. Після фільтрації вона втрачає корисні властивості. Натуральної, здорової живої води в продажу майже нема. Тому краще починати день свіжовичавленими соками з моркви, буряків, яблук.

Вистачить місяць подбати про харчування, щоб очистити організм і наситити його вітамінами. Михайло Курик радить не чекати ранніх овочів, а їсти горіхи, яблука, чорнослив, азійські сухофрукти. Слід ретельно вибирати продукти у магазинах, не купувати з барвниками та консервантами.

— Також проблеми зі здоров'ям виникають через мінеральні добрива.  Їх забагато у перших  огірках і помідорах. Тому краще вітамінізацію організму починати з черемші, жалкої кропиви. Корисний компот із сухофруктів й заварені в термосі ягоди шипшини, калини, бузини.

Інститут екології людини впроваджує у школах екологічне харчування. Чисту воду дітям дають за півгодини до обіду. Годують йодовмісними  продуктами, вітчизняними фруктами, овочами, поять трав'яними чаями.

— В експериментальних садках і школах здорових дітей понад половину, тоді як по Україні цей показник — до третини.

Рекомендує їсти морську капусту. Йодованою сіллю присмачувати готові страви, бо від термообробки вона втрачає лікувальні властивості. Салати слід заправляти лляною та оливковою оліями. Щодня з'їдати два печені яблука, щоб наситити організм пектинами. Вони зв'язують і виводять токсини.

— Вистачить місяць попити воду чи соки, поїсти висівки, горіхи, яблука, щоб оздоровити й захистити організм від забрудненого довкілля. Вагітним дозу натуральних продуктів варто подвоїти. Ще краще оздоровитися до зачаття, бо народити здорову дитину в такому довкіллі важко.

До 2050 року смертність від захворювань дихальних шляхів через брудне повітря зросте вдвічі. Це найперша екологічна загроза здоров'ю людини. Далі йдуть неякісна вода й інфекції.

3,6

мільйона людей помруть на планеті через брудне повітря за наступні 40 років, підрахували в Організації економічної співпраці й розвитку.

 

Зараз ви читаєте новину «Токсини виводять висівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути