пʼятниця, 30 березня 2012 06:30

Шкіра гоїтиметься грубими рубцями

Медичний гороскоп на квітень

1–3 Протипоказані надмірні фізичні навантаження. Погіршає хворим на серцеву недостатність. Турбуватимуть аритмія й задишка. Розпочніть лікування сколіозу. Пильнуйте, аби спині було зручно під час роботи.

4–5 Пильнуйте за вчасним випорожненням кишечника й сечового міхура. Проведіть лікувальне голодування. Обирайте дієтичні страви. Займіться корекцією фігури. Час позбутися зайвої ваги.

6–7 Місяць уповні. Стережіться травмування очей. Відкладіть заняття з корекції зору. Зберігайте піднесений настрій. Намагайтеся утримувати емоційну рівновагу. Не зловживайте гострими стравами й горілчаними напоями. Найвразливішими будуть нирки.

8–9 Нагадають про себе гінекологічні хвороби. Вагітним слід уникати великих фізичних навантажень. Не відлучайте в ці дні дітей від груді. Не розпочинайте курсу лікування препаратами. Вони даватимуть побічні ефекти.

10–11 Більше відпочивайте. Відчуватимете слабкість. Уникайте тривалого перебування у натовпі. Імунна система погано опиратиметься інфекціям. Підвищується ламкість судин. З'являтимуться синці на тілі.

12–13 Приділіть увагу догляду за шкірою. Підберіть собі нову косметичну лінію. Укріплюйте нігті. Візит до стоматолога варто відкласти. Лікування та протезування зубів пройде з ускладненнями. Погіршується рухливість колінних суглобів.

14–15 Найкращий період для зміцнення серцево-судинної системи. Розпочніть курс оздоровчої гімнастики. Частіше виникатимуть судоми. Пам'ятайте про це під час відпочинку на воді. Стимулюйте повноцінне кровопостачання головного мозку.

16–18 Не експериментуйте з екзотичними стравами. Вживайте ліки лише за крайньої потреби. Підвищується ризик алергійних реакцій. Носіть зручне взуття. Перед сном зробіть ванночки для ніг, масаж стоп.

19–20 Турбуватимуть напади головного болю. Уникайте косметичних операцій на обличчі. Особливого догляду потребує волосся. Фарбувати чи пересушувати його не слід. Підживіть рослинними масками. Розпочніть боротьбу з лупою.

21–23 Молодик. Не можна проколювати вух, робити татуювання й пірсинг. Шкіра гоїтиметься грубими рубцями. Відмовтеся від алкоголю. Можливе отруєння. Стережіться венеричних захворювань.

24–25 Розпочинайте день із дихальної гімнастики. Добре провітрюйте житло. Прогуляйтеся перед сном. Вдалий час для боротьби з курінням. Загострюються остеохондроз та ревматизм.

26–28 Непокоїтимуть різкі коливання артеріального тиску. Можлива носова кровотеча. Це період підвищеного травматизму. Небажані хірургічні втручання. Загостриться виразка шлунка.

29–30 Вдало пройдуть лікування і протезування зубів. Загостряться хвороби серця. Бережіть очі від травм. Їх наслідки будуть тяжкі.

Зараз ви читаєте новину «Шкіра гоїтиметься грубими рубцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути