понеділок, 28 січня 2013 07:30

Скипидарні ванни помічні при 95 відсотках хвороб

— 15 років працюю на будівництві, — розповідає львів'янин Сергій Сташко, 39 років. — Минулого року сильно схопила спина, додому з роботи відвезли. З того часу постійно відчував ниючий біль. Іноді так діставало, що поворухнутися не міг. Усі можливі препарати перепробував. Лікарі приписували то диклоберл, то різні гелі, але біль знову повертався.

Сергієва дружина знайшла в інтернеті інформацію про суміші для скипидарних ванн. Замовила їх на сайті ekovir.com.ua. Чоловік приймав їх  щодня. У ванну з водою близько 36°С додавав суміші "Ековир". Приймав ванни по 15 хв.

— Після перших трьох процедур відчув перше покращення, але прийняв повний курс — три тижні. З того часу пройшло близько півроку, про хворобу не згадую. Зараз усім у бригаді про них розповідаю. Колеги помітили, що ці ванни лікують навіть від грипу, похмілля, розтяжок, забоїв, унормовують тиск. Комусь з артритом полегшало.

Скипидар — це продукт зі смоли хвойних дерев. Скипидарні суміші використовують на курортах Німеччини, Швейцарії, Італії. Також в Україні — у Миргороді, Вінниці, Трускавці, кримських санаторіях. Продукти лінії "Ековир" виготовляють зі скипидару вищого ґатунку за ГОСТом та імпортних олій.

— Усі процеси в організмі відбуваються завдяки кровообігу. Капіляри живлять клітини органів, — говорить Олександра Ахтирська, заступник директора підприємства, що виготовляє препарати  "Ековир". — Там, де болить, порушена робота капілярів. Якщо вони засмічені шлаками, клітини починають "голодувати", не отримують корисних речовин, відмирають. Якщо це відбувається у серці, виникає інфаркт. У голові — інсульт. У печінці розвивається цироз, у суглобах — артроз.

Капіляротерапія допомагає вилікувати 95% недуг. Виводяться солі, зникає біль у суглобах, голові. Багато хто худне. Покращується травлення, виходять камені, минає геморой. На зміну депресивному стану повертається жага до повноцінного життя. Жінки відзначають омолодження тіла, підтягнення шкіри.

— Протягом 3 годин після ванни організм спалює все шкідливе в ньому — гнильну і хвороботворну міклофлору. Натомість виробляє корисні речовини. Немає різниці, яка хвороба: герпес, стафілокок, виразка чи поліартрит. Ми даємо можливість людям природно оздоровитися без уживання хімічних препаратів. Наші процедури прості й дешеві, — додає Олександра Павлівна. — Навіть здорова людина може приймати процедури і відчує приплив енергії та сил.

Детальніша інформація за тел.: 0(50) 869 16 52, 0(57) 751 71 03,

0(67) 577 48 53 та на сайті www.ekovir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Скипидарні ванни помічні при 95 відсотках хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути