понеділок, 15 квітня 2013 07:30

Симптоми простатиту минають завдяки травам

 

Навесні через ослаблений імунітет загострюються хронічні недуги. Чоловіки частіше відчувають дискомфорт або біль у статевих органах. Через застуду чи інфекцію виникає простатит — запалення передміхурової залози. Аденома — це розростання тканин простати з віком, тому страждають більшість старших чоловіків. І в першому, і в другому випадку сечовивідний канал перетиснутий. Через це складно та боляче мочитися.

Простатит може спровокувати пиво чи холодний камінь, на який чоловік присів. Також — мокрі ноги на риболовлі в холодну вітряну погоду. Іноді запалення спричиняє те, що чоловік не має регулярного інтимного життя або є носієм задавнених статевих інфекцій.

Від запалення простати чи аденоми можна позбутися, якщо вчасно почати лікування. Через ці дві задавнені недуги потенція надовго зникає. Згодом її важко відновити роками. Психологічно страждає і чоловік, і його супутниця життя.

— Від простатиту виготовляю та пропоную комплекс, в яких входить цілющий бальзам для прийому всередину і крем для введення у задній прохід. Мої засоби складаються з натуральних компонентів: цілющих трав та коренів. І симптоми простатиту поступово минають, — говорить відома травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Для відновлення та посилення статевої функції виготовляю "Еліксир молодості для чоловіків", що користується великою популярністю у сильної статі й має добрі відгуки їхніх супутниць.

Мій комплекс не має побічних дій, без шкоди для здоров'я та звикання. За правильного підходу й дотримання рекомендацій позитивний результат обов'язково буде.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує засоби від різних недуг, що готує за старовинною рецептурою сімейної династії травників, перевіреною понад століттям. Вони нешкідливі, не містять гормонів чи антибіотиків, не викликають звикання, не є синтетичними лікарськими засобами. Відмінний результат — ваше здоров'я безцінне!

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua.

Зараз ви читаєте новину «Симптоми простатиту минають завдяки травам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути