вівторок, 06 вересня 2011 06:00

Сіль із суглобів виводять рисом

Автор: фото з сайта www.diets.ru
  Нешліфований рис вбирає солі та шлаки. Задля лікувального ефекту замочують стільки ложок крупи, скільки років пацієнту
Нешліфований рис вбирає солі та шлаки. Задля лікувального ефекту замочують стільки ложок крупи, скільки років пацієнту

65-річна Катерина Мішина з райцентру Кам'янка на Черкащині виводить із суглобів солі рисом. Замочує його в перевареній воді й щодня з'їдає натщесерце по ложці.

— П'ять  років тому знайома порадила вигнати солі рисом, – розповідає. — Я бідкалася, що голову вже повернути не можу, так шию зводило. То вона й навчила мене. Треба взяти простого нешліфованого рису скільки ложок, як вам років. Всипати його в банку, залити холодною кип'яченою водою й поставити в холодильник. Щодня з банки набираємо ложку з "кабанчиком", варимо до півготовності й з'їдаємо натщесерце.

Господиня бере ложку крупи, всипає в малу сковорідку, заливає двома ложками води й ставить на вогонь, доки не википить. Напівсирий рис о сьомій ранку з'їдає, не запиваючи водою. Опісля 2 год. не можна ні їсти, ні пити.

— З банки із замоченим рисом щоранку слід зціджувати воду й заливати свіжої. Я щовечора кипятю. Рис у воді набрякає, тому процедура буде на кілька днів довшою, ніж мені років.

Катерина Мішина востаннє такі процедури робила п'ять років тому. Тривало лікування два місяці. За той час схудла на 5 кг.

— Виводити солі можна не частіше, ніж раз на п'ять років. Рис витягує не лише солі, а й різні поживні речовини. Тому не слід зловживати. Ефекту вистачає цей час. Я вперше, як прочистила організм, кілок у шиї пропав. Уранці зарядку роблю. Після очистки аж здивувалася — почала долонями доставати до підлоги. Зараз уже не можу, тому повторюю процедури.

Розповідає, що ефект настає за тиждень-два до закінчення процедур. Починає крутити руки, ноги.

— У мене аж м'язи на руках боліли. Подзвонила знайомій, вона заспокоїла, що то так треба, бо в організмі відбуваються процеси очищення. Пояснила, що коли подивитися під мікроскопом на рис, то він має пори, як мочалка. У ті пори і вбирає солі, шлаки й інші речовини.

Зараз ви читаєте новину «Сіль із суглобів виводять рисом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути