понеділок, 19 вересня 2016 06:10

Розлади ерекції лікують йогою

— У мене на роботі два місяці проблеми з грошима. Постійно нервую, серце болить. Через це здає потенція. Купував таблетки, але з них толку мало, — каже киянин 48-річний Антон. Прізвища просить не називати. — Жінці нічого не казав. Знаходив причини, щоб спати на дивані. Вона влаштувала скандал. Мовляв, ще молода і їй потрібен здоровий чоловік. Лікар сказав, що все через нерви. Таблетки, що призначив, п'ю тиждень. У ліжку справи почали налагоджуватися.

— Часто причиною порушень ерекції є хронічний стрес, фізичні та психологічні навантаження, — каже столичний уролог 37-річний Всеволод Кравець.

— У цьому випадку допоможуть заняття йогою. Вправи активізують кровообіг в області тазу і статевих органів.Завжди раджу ванну з лавровим листям. Його та квіти ромашки заливають окропом. Настоюють під кришкою півгодини. Потім настій виливають у ванну. Лежать у ньому перед сном

15–30 хвилин.

Еректильна дисфункція також виникає через звуження кровоносних судин, що постачають кров до статевого члена.

— Розлади можуть бути ознакою судинного захворювання, що вказує на ризик інфаркту чи інсульту. Слід регулювати артеріальний тиск і рівень холестерину в крові.

Куріння також впливає на потенцію. Нікотин звужує судини, і від цього до статевих органів доходить менше крові.

— Регулярне статеве життя — основа чоловічого здоров'я. У середньому секс має бути двічі на тиждень. Забіги на різну дистанцію — шкідливі. Це коли в пари інтимний контакт буває то з тижневою перервою, то кілька разів на день. Тоді збивається ритм роботи статевих органів і вироблення сперми. Якщо її забагато, виникають застої й запалення.

Для діагностики імпотенції використовують ультразвукове обстеження. Воно показує стан кровотоку. Часто в організм вводять стимулятори, подібні до гормонів, що сприяють ерекції. Тоді медики ультразвуком оцінюють ступінь розширення судин. Так само вимірюють кров'яний тиск, що виникає безпосередньо в судинах статевого органа. Отримані дані порівнюють із тими, коли пеніс був у спокійному стані.

Курс лікування зазвичай триває місяць. Залежить від того, як швидко звернулися по допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Розлади ерекції лікують йогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути