Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 08:12

Риба залізла в статевий орган китайця

Китайцю 56-річному Чжану Наню під час спа-процедури у статевий орган заліз вугор. Мальки риби плавали в басейні з теплою водою, обгризали стару шкіру пацієнта.

— Коли вилазив із ванни, рибки відвалювалися від тіла. Раптом відчув гострий біль у пенісі та побачив, як один вугор залазить усередину. Спробував схопити за хвіст, але він був занадто слизький і заповз ще далі, — розповідає Чжан Нань.

Риба застряла між уретрою та сечовим міхуром. Працівники спа-салону викликали "швидку". Чжаня Наня терміново повезли в лікарню. Хірурги 3 год. видаляли малька зі статевого органа. Вугор за цей час здох.

— Риба слизька, тому легко потрапила через статевий орган у сечовий міхур, — каже китайський хірург Джин Ван. — Діаметр сечовидільного каналу чоловіка був більшим, ніж товщина вугра.

Столичний уролог 40-річний Дмитро Мастеренко припускає, що риба лізла на запах сечі.

— У водах річки Амазонки водиться риба-кандіру, яка реагує на запах аміаку в сечі. Тому залізає в сечовий міхур через пеніс. Назад ту рибу видерти неможливо. Чоловік відчуває нестерпний біль. Необхідно робити операцію. Можливо, вугор теж тягнувся до сечі або поплутав статевий орган із ніркою. Риба не може довго жити в сечовому міхурі чи статевому органі, бо це невластиве для неї середовище.

Риби можуть залазити всередину не лише статевих органів чоловіків, але й жінок.

Зараз ви читаєте новину «Риба залізла в статевий орган китайця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути