пʼятниця, 30 вересня 2016 05:30

"При псоріазі довірилася травниці. У захваті від результату"

— На жаль, псоріаз невиліковний. Я довго мучилася, — каже 31-річна Марія Безбородько зі Жмеринки на Вінниччині. — Випробувала все, що можна. Боялася, чоловік від мене піде. Соромилася виходити з ним на люди.

У жінки хвороба проявилася у 23 роки. Обличчя обсипало червоними плямами.

— Врешті-решт ­довірилася травниці Тетяні Павлівні ­Радіоновій, — продовжує. — Прочитала її книжку "Встань над болем своїм". Нарешті от­римала відмінний результат. Псоріазу в мене немає вже п'ять років.

 Псоріаз є в 2–4 відсотків населення, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

— Це — хронічна хвороба шкіри. Періодично повертається та швидко поширюється. Прискорений поділ клітин руйнує шкірний бар'єр. Організм втрачає вологу. Відбувається запалення шкіри. З'являються червоні, сухі висипання — папули. Боротьба з псоріазом повинна бути комплексна. Необхідно усувати причини загострення, пом'якшувати неприємні симптоми. А також підтримувати захисні властивості організму. Досягти стійкої тривалої ремісії непросто. Для ­цього потрібні терпіння й час. Також намагайтеся усунути чи приборкати супутні недуги.

Від псоріазу виготовляю натуральний комплекс. До нього входять крем і "жива водичка" — для зовнішнього застосування. Для прийому всередину — збір цілющих трав і коренів, що не підживлюють псоріазу зсередини. Крем із підібраної комбінації цілющих трав і коренів пом'якшує й очищає шкіру.

"Жива вода" ефективно доглядає за ураженими ділянками шкіри як антисептик. Збір із більш як 20 трав і коренів відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової, усуває дисбактеріоз, нормалізує кислотність. Також заспокоює нерви та зміцнює імунітет. Ці засоби натуральні, не шкодять організму, не викликають звикання. При встановленні правильного діагнозу й виконанні моїх рекомендацій результат буде відмінний. Збори від псоріазу, а також книжку "Встань над болем своїм" я висилаю поштою.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98,

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"При псоріазі довірилася травниці. У захваті від результату"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути