понеділок, 01 квітня 2013 06:30

Погіршиться самопочуття гіпертоніків

Медичний гороскоп на квітень

01 Шлаки повільно виводитимуться з організму. Дотримуйтесь легкої для печінки дієти. Скасуйте похід до солярію. Замість засмаги буде алергія на ультрафіолет.

02-03 Відкладіть лікування зубів. Пломба не триматиметься довго. Протезування мине з ускладненнями. Найкращий час для профілактики шлунково-кишкових розладів, добору дієти.

04-06 Долайте шкідливі звички. Бережіться отруєнь. Уникайте пасивного паління. Від роботи з їдкими речовинами болітиме голова.

07-08 Намагайтеся менше часу бувати на ногах. Погіршується відтік венозної крові. Можуть з'являтися набряки. Вагітним варто стежити за виведенням рідини з організму. Не зволікайте з лікуванням грибка.

09-10 Молодик. Період загострення мігрені. Бережіть голову від травм. Защемлення нервових закінчень між дисками хребта спровокує різкі болі. Знижуйте навантаження на спину. Скасуйте силові тренування. Зростає ризик виробничих травм.

11-13 Сплануйте режим дня. Їжте в міру. Розпочніть ранок із легкої пробіжки. Прийміть контрастний душ. Добре провітрюйте робоче приміщення.

14-15 Добре вдягайтеся. Уникайте протягів. Побільшає застуд, загостряться риніт і тонзиліт. Стрижку і фарбування волосся відкладіть на пару днів. Приділіть увагу нігтям.

16-18 Найуразливіша система травлення. Турбуватиме печія. Нерозбірливість у харчуванні може призвести до збільшення ваги. Пийте воду протягом дня. Розвивайте гнучкість суглобів.

19-20 Знизиться гострота зору. Давайте очам відпочинок. Не вдавайтеся до самолікування. Нові препарати можуть викликати алергію.

21-22 Продуктивність інтелектуальної праці знижується. Остерігайтеся працювати вночі. Через перевтому тремтітимуть руки. Є ризик ураження електричним струмом.

23-25 Місяць уповні. Загостриться дискінезія жовчних шляхів. Відмовтеся від жирних страв. Приділіть більше уваги догляду за ногами. Робіть масаж стоп.

26-27 Побільшає харчових отруєнь. Перевіряйте термін придатності продуктів. Можливі збої у роботі гормональної системи. Важко минатимуть критичні дні. Поранення супроводжуватиметься сильною кровотечею.

28-24 Прискориться відкладання солей у суглобах. Запишіться на масаж, відвідайте басейн. Уповільниться перистальтика кишківника, запобігайте запорам.

30 Уваги потребуватиме шкіра. Зверніться до косметолога. Погіршиться самопочуття гіпертоніків. Важко буде стабілізувати тиск. Уникайте стресів і перевтоми.

Зараз ви читаєте новину «Погіршиться самопочуття гіпертоніків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути