понеділок, 29 серпня 2016 06:25

Плавчиня добилася ампутації ноги всупереч рекомендаціям лікарів

Автор: ФОТО З САЙТА www.dailymail.co.uk
 

Плавчиня 21-річна Хоуп Гордон із Великої Британії добилася ампутації ноги всупереч рекомендаціям лікарів. Вона зібрала 10 000 фунтів на операцію. Роками страждала на біль через порушення в роботі нервів. Кожен рух і дотик до ноги спричиняли біль. 16-річною Хоуп опинилася в інвалідному візку. Лікування не допомагало.

У державних лікарнях просила відрізати ліву ногу. Та медики відмовлялися. Тоді Хоуп звернулася до приватної клініки. Там погодилися їй допомогти. Але на операцію в Гордон забракло коштів. Їх люди збирали в інтернеті.

— Я не жалкую, — розповіла Хоуп за п'ять днів після втручання. — Із жахливими болями я жила з 12 років, а тепер вони зникли. Таке відчуття, ніби маю можливість жити заново.

Дівчина мала комплексний регіональний больовий синдром. Сучасні методи лікування цієї хвороби не передбачають ­ампутації. Лікарі дають пацієнтам знеболювальне, застосовують фізіотерапію.

Зараз ви читаєте новину «Плавчиня добилася ампутації ноги всупереч рекомендаціям лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути