понеділок, 01 жовтня 2012 00:00

Під час обстеження міряють швидкість крові

У столичній клініці здорових судин пацієнта комплексно обстежують за півдня. Він може побачити свої судини на екрані діагностичного приладу, почути шум, з яким рухається кров, та помітити графічні характеристики її потоку. В цей час лікар фіксує еластичність і тонус усіх судин, наявність холестеринових бляшок у крові, її в'язкість та багато інших параметрів кровопотоку.

— Ми робимо ультразвукову діагностику судин. Маємо єдиний в Україні прилад капіляроскоп. Він показує стан найвіддаленіших судин, — каже автор новітніх методик клініки Уляна Лущик. — Наша інновація — це лікування ін'єкціями із суміші препаратів. По кожному пацієнту скликаємо щоденний консиліум. Обговорюємо, як організм реагує на введені препарати. Після інсульту вчимо говорити, рахувати, ходити. Для цього застосовуємо кінезітерапію, працюють психолог, логопед.

Що швидше відновлять роботу мозку після інсульту, то менший ризик рецидиву.

— Є випадки, коли хворому після коми спочатку потрібно пройти медикаментозне лікування, а потім проводити операцію. Готуємо до нейрохірургічних втручань. Після операції забираємо пацієнтів назад для реабілітації.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин

УЗД судин, лікування вегето-судинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.

Тел.: 0(44) 467 63 89,

0(95) 068 30 74,

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Під час обстеження міряють швидкість крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути