понеділок, 21 травня 2012 00:30

Ожиріння лікують кодуванням

— Маю страшну проблему з ожирінням. Ніколи не була стрункою. А тут ще й після родів поправилася на 18 кіло. Зараз важу 87 при зрості 1,67 метра, — каже львів'янка 36-річна Катерина Онищук. — Що тільки не пробувала, щоб схуднути: і на дієтах сиділа, і чаї пила. Нічого не помагає. У залі 2 кіло скину, за два дні знову наберу. І так без кінця.

— Самостійно лікуватися від ожиріння складно, — говорить психотерапевт львівської медико-психологічної студії "АМ-ВЕРІТАС" Олеся Федорюк, 57 років. — Жир, як пухлина, наростає. Буває, що людина вже старається менше їсти або взагалі відмовляється від якихось продуктів, а маса нікуди не дівається. Найгірше, що ожиріння призводить до таких важких недуг, як цукровий діабет, гіпертонічні захворювання, атеросклероз, цирози печінки. В Європі давно практикують лікування від зайвої ваги за допомогою кодування. Воно найефективніше в боротьбі з цією проблемою. Процедуру проводить досвідчений психотерапевт. Така практика дійшла і до нас. У нашій клініці ми розробили програму "Код стрункості". Допомагаємо чоловікам і жінкам, в яких руйнується здоров'я через ожиріння. Програма заснована на трьох основних засадах: ніколи не бути голодним, мати тривалий і повноцінний сон, хороший настрій. З останнім найскладніше, адже людину важко уявити щасливою, коли вона відмовляється від шматка торта, жирної гуски або морозива.

У клініці проводять групові психологічні сеанси. Під час них різними методами, зокрема гіпнозом, пацієнтам навіюють ідею про схуднення.

— Є в нас такий клієнт, який за місяць уже скинув 13 кіло. Це поки що рекорд, — говорить психотерапевт. — Людині легше працювати над собою в товаристві. Ми впливаємо на свідомість і підсвідомість пацієнта, допомагаємо сформувати і зміцнити здорові харчові звички.

Записатися на групову терапію можна за тел.: 0(98) 313 38 70, 0(32) 275 83 32.

Зараз ви читаєте новину «Ожиріння лікують кодуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути