понеділок, 30 липня 2012 00:00

Непокоїтимуть аритмія і задишка

Медичний гороскоп на серпень

1–3 У період повного місяця зменшіть фізичне навантаження. Підвищиться тиск, непокоїтимуть аритмія і задишка. Можлива носова кровотеча. Важко минатимуть критичні дні у жінок.

4–5 Перевіряйте сумісність ліків. Можливі висипання, алергія. Не слід давати дітям новий прикорм.

6–7 Турбуватимуть давні травми. Операції краще відкласти. Остерігайтеся опіків. Удалою буде корекція зору. Розпочинайте лікування вчасно.

8–10 Особливо уразливе буде горло. Намагайтеся не переохолоджувати його. Добре піддаватимуться лікуванню репродуктивні органи. Не час планувати збільшення родини.

11–12 Період загострення бронхо-легеневих захворювань. Зважайте на перші ознаки застуди. Не вживайте напоїв із льодом. Почніть лікування остеохондрозу та ревматизму.

13–15 Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунок. Удалий період, аби позбутися сколіозу. Стежте за поставою. Лікування і протезування зубів будуть успішні. Часом кривавитимуть ясна.

16–17 Молодик. Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Побільшає аварій. Загострюються серцево-судинні недуги. Мозок зазнаватиме кисневого голодування. Можливе запаморочення. Сушіть волосся без фена.

18–19 Дбайте про своєчасне випорожнення кишківника та сечового міхура. Можна провести лікувальне голодування. Приділіть увагу корекції фігури.

20–21 Не допускайте зневоднення організму. Шкідливо працювати і тренуватися до сьомого поту. Пийте чисту воду. Відмовтеся від міцних напоїв. Слід почати лікування ендокринних недуг.

22–24 Вагітним варто уникати значних фізичних навантажень. Зростає небезпека передчасних пологів. Відлучати малюків від груді краще пізніше. Дітям важко буде звикнути до нової їжі.

25–26 Підвищується працездатність. Покращиться пам'ять і увага. Остерігайтеся вивихів і розтягнення зв'язок. Найкращий період для зміцнення імунітету. Попийте курс вітамінів.

27–28 Доберіть нову косметичну лінію. Зміцнюйте нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Зростає крихкість зубної емалі. Остерігайтеся ушкодити колінні суглоби.

29–30 У переддень повного місяця слід в усьому знати міру. Час позбутися шкідливих звичок. Даватимуться взнаки проблеми з венами. Не починайте курсу ін'єкцій. Уникайте стресів.

31 Місяць уповні. Порушиться сон, турбуватимуть безпричинні страхи. Подбайте про внутрішню рівновагу. Найкращий день для профілактики та лікування шлунково-кишкових захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Непокоїтимуть аритмія і задишка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути