пʼятниця, 30 вересня 2011 04:30

На молодий місяць загострюються хвороби нирок. Медичний гороскоп на жовтень

ЖОВТЕНЬ

01–02 Добрий час для профілактики й лікування органів зору. Добирайте окуляри. Корисна буде сауна. Починайте займатися спортом, більше рухайтеся.

03–05 Стежте за поставою. Обирайте зручне положення для спини під час роботи та сну. Візит до мануального терапевта та стоматолога відкладіть. Повноцінно харчуйтеся.

06–07 Уваги потребуватимуть судини. Непокоїтимуть варикозне розширення вен і тромбофлебіт. Небезпечно робити операції на судинах — наркоз переноситимете важко.

08–10 Дні важкі для гіпертоніків. Намагайтеся уникати стресів. Контролюйте показники тиску. Запобігайте загостренню виразки шлунка. Відмовтеся від гострих страв. Не зловживайте спиртним.

11–12 Місяць уповні. Судини стають уразливі й ламкі. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Фізичне перевантаження може спровокувати внутрішні крововиливи. Частіше турбуватиме мігрень. Зростає метеозалежність.

13–15 Відмовтеся від холодного, бережіть горло. Можна втратити голос. Відкладіть операції на щитоподібній залозі та носоглотці. Починайте лікувати статеві органи.

16–17 Більшає застуджених. Зміцнюйте імунітет. Пильнуйте під час тренувань. Погіршується еластичність тканин. Можливі ушкодження суглобів. Уникайте піднімати важке.
18–19 Можливі харчові отруєння. Готуйте їжу тільки зі свіжих продуктів. Не варто купувати пиріжки на вулиці, це може призвести до запорів. Удалий час для видалення мозолів і родимок.

20–22 Швидко втомлюватиметеся. Уповільнюється реакція. Пильнуйте за кермом. Не допускайте зневоднення організму. Пийте чисту воду між їжею. Процедури для схуднення будуть ефективні.

23–24 Сприятливий час для очищувальних процедур. Намагайтеся менше їсти та більше пити. Перед сном прийміть ванну. Походіть босоніж.

25–26 Молодик. Загострюються хвороби нирок та сечового міхура. Операції на цих органах відкладіть. Не час робити пірсинг та проколювати вуха — можуть залишитися шрами. Важко минатимуть критичні дні.

27–28 Більшає захворювань, що передаються статевим шляхом. Уникайте випадкових статевих зв'язків. Не варто робити абортів. Приділіть більше уваги особистій гігієні.

29–30 Проблемна шкіра потребуватиме особливого догляду. Нові косметичні препарати можуть спричинити алергію.

31 Підтримайте нервову систему. Можуть бути тривожні сни. Шукайте способів досягти внутрішньої рівноваги. Лягайте спати раніше, ніж зазвичай.

Олена МАКСИМОВА

Зараз ви читаєте новину «На молодий місяць загострюються хвороби нирок. Медичний гороскоп на жовтень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути