понеділок, 17 вересня 2012 00:45

Мозок відновлюють ін'єкцією з 12 препаратів

У столичній клініці Уляни Лущик розробили діагностичні прилади для лікування розумово відсталих дітей.

— Шапочка з електродами показує, які ділянки мозку не працюють. На них діємо електричними імпульсами. Людина в цей час спить. Також маємо єдиний в Україні  капіляроскоп. Прилад показує рух крові в найтонших судинах, зокрема й у мозку. На іншому обладнанні видно, як реагує організм на препарати. Це дає можливість коригувати лікування, щоб воно було результативне,— каже автор інноваційних методик Уляна Лущик.

У команді лікарів є психолог, логопед, терапевт. Під час реабілітації застосовують лікувальну фізкультуру, масажі. Для підбору ефективної програми лікування до кожного пацієнта щоденно збирається консиліум. Індивідуально визначають дозування та набір препаратів курсу ін'єкцій.

— В одному шприці змішують від 10 до 12 ліків. Це наше нововведення. Ін'єкції допомагають запустити мозок пацієнтів, які не говорили та не рухалися. Хворі починають розпрямляти кінцівки, роблять перші кроки.

Клініка Уляни Лущик — клініка здорових судин.

УЗД судин, лікування вегетосудинної дистонії, синдрому хронічної втоми, аутизму, епілепсії, ДЦП, розсіяного склерозу, інсультів та інших психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.

Тел.: 0(44) 467 63 89,

0(95) 068 30 74

www.inno-health.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мозок відновлюють ін'єкцією з 12 препаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути