понеділок, 07 листопада 2016 05:55

Масаж долає синдром хронічної втоми

Автор: ФОТО з сайта www.sovdok.ru
  Масаж допомагає заспокоїти нервову систему
Масаж допомагає заспокоїти нервову систему

— Дуже часто виникає проблема з вибором подарунка для близької людини — на день народження, весілля, день закоханих чи сімейне свято. Хочеться, щоб він був насамперед корисний. Гарний варіант — сертифікат на сеанси масажу. В сучасних медичних центрах пропонують різні його типи — оздоровчий, антицелюлітний, розслабляючий. Людина може вибрати будь-який, — каже 35-річний Сергій ПЕТРИК, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

— Ми робимо всі види масажу — загальний, класичний, спини, шийно-комірцевої зони, голови, рук, ніг, ступень, спортивний — із глибокою обробкою м'язів. Наші методики проведення масажу розслабляють тіло і психіку, усувають м'язові блоки. Нормалізують потоки рідини та енергій в організмі, запускають системи його відновлення, — продовжує.

Оздоровчий масаж застосовують для лікування проблем опорно-рухового апарату — болю в м'язах, суглобах, остеохондрозу, сколіозу, артриту. Антицелюлітний — для корекції фігури.

— Прибираємо локальні жирові відкладення, шкіра стає пружна, з гарним м'язовим тонусом. Жінки можуть замовити популярні нині масажі "Плоский живіт", "Бразильські сіднички". Також лімфодренажний, баночний чи медовий.

Розслабляючий масаж може усунути безсоння, кажуть в "Ортомед Просперітас".

— Його гарно робити в період нервово-емоційних чи фізичних навантажень. Допомагає заспокоїти нервову систему, подолати синдром хронічної втоми. Для таких випадків розробили спеціальні програми "Трудоголік", "Антистрес", "Розвантаження спини". Після сеансу людина виходить задоволена, відпочивши, з купою енергії і сил, — додає Петрик.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Енгельса, 19а.

Попередній запис за тел: 0 (532) 58 03 08, 0 (66) 285 25 48, 0 (67) 18 6 5 5 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися на

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Масаж долає синдром хронічної втоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути