понеділок, 09 вересня 2013 05:30

Леонід Кушнір вилікував діабет чотирнадцятьма травами

Автор: фото з сайта www.medweb.ru
  Замінники цукру не калорійні, але від них більше хочеться їсти
Замінники цукру не калорійні, але від них більше хочеться їсти

— Намішає в мисці 14 трав, змеле в кавомолці, ложку того порошку заллє стаканом кип'ятку й дає мені пити натощак, — 65-річний Леонід Кушнір із міста Котовськ на Одещині розповідає, як дружина лікувала його від діабету. — Снідав сухофруктами через півчаса. На обід — суп або друге. На вечерю — самі овочі. За місяць схуд на 10 кілограмів. Став 85 важити. Потім обмотувала гарячими простинями, змоченими в оцті й солі, клізми робили.

Чоловік лікував діабет за методикою одеського фітотерапевта В'ячеслава Закревського, без ліків і хімічних замінників цукру. За три місяці знизив його рівень удвічі.

— Цукор був 12, удвічі вищий за норму. Тепер — 6. Так тримається вже три роки, — продовжує Леонід Кушнір. — Лікарка аж злилася, що вже не буду до неї ходити й таблєток купляти. Шість-вісім штук пив за день. По 500 гривень щомісяця викидав.

Цукор відкладений в організмі між клітин й звідти вивільнюється і йде в кров. Рівень цукру в ній підвищується.

— Треба не збивати хімією, а очистити організм. Вивести зайвий цукор через сауни, бані, гарячі обмотування, настої трав, обливання водою,— говорить В'ячеслав Закревський, 40 років, — Хімія не лікує, а лише отруює.

Переходити на хімічні замінники цукру для профілактики чи при вперше виявленому діабеті не радить і доцент кафедри ендокринології столичного медуніверситету Олександр Приступюк, 63 роки. Пропонує на три місяці відмовитися від жирів, цукру й ходити по півгодини щодня. Це знижує цукор до норми. Якщо не допомагає, призначають ліки.

— Я не вірю в трави-мурави. Про те, що хтось вилікувався тибетськими методами, якимись бур'янами. Якби це помагало, то Індія, де цей Тибет, не була би першою у світі за приростом діабету.

Каже, замінники цукру часто купують для схуднення, щоб споживати менше калорій. Їх додають у солодкі води, печиво, бо знижують собівартість. Продукт менш калорійний, але на смак солодкий. Не радить зловживати ними.

— Є ще й природні замінники. Це солодкі спирти, фруктози й продукти з трави стевії. "Це підсолоджувачі для діабетиків, то можна наїстись без міри", часто думають люди. Набирають їх у магазинах. А все добре в міру. Вип'єш більше ніж 45 грамів солодкого спирту — буде пронос. Від зайвої фруктози підніметься рівень глюкози в крові.

200 в стільки разів солодший за натуральний цукор його хімічний замінник Е951. Він найпоширеніший. Досліди на тваринах показали, що його тривале вживання може викликати головний біль, алергію, депресію, безсоння й навіть рак.

Цукор у крові знижують чорнобривці й мертві бджоли

Лікар-натуропат 57-річна Олена Світко з Києва посіяла на дачі траву галега. Із неї робить суміші для діабетиків.

— Це українська трава з роду бобових. Цвіте бузковими квітами. Найкраще лікує ендокринну систему.

Додає до галеги вербену, бо чистить судини. Трохи меліси, астрогалу, пустирнику, щоб заспокоїти нервову систему, підтримати серце.

— Раджу пити настій чорнобривців. П'ять квіток залити півлітровкою окропу. Настояти й випити протягом дня. Через 10 днів зробити перерву на 20 днів й знову повторити.

Чорнобривці допомагають не тільки знизити рівень цукру в крові, а й полегшують головний біль, розсмоктують кісти, заспокоюють нерви, покращують зір. Одним з останніх методів зниження цукру в крові в натуропатії вважають настоянку мертвих бджіл на спирті. Тіло бджіл багате на хітозан. Ця речовина покращує склад крові та знижує цукор.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Кушнір вилікував діабет чотирнадцятьма травами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути