понеділок, 30 липня 2012 05:30

Кисневі концентратори знижують вагу

Автор: фото з архіву Компанії ”OSD Україна”
  Інвалідна коляска робить пересування простим і зручним. Головне — вдало її підібрати
Інвалідна коляска робить пересування простим і зручним. Головне — вдало її підібрати

— Сьогодні медицина може ставити на ноги людей, які, здається, вже ніколи не зможуть рухатися. Через це постійно зростає потреба в обладнанні, яке допомагає організму  відновитися, — розповідає Михайло Рибін, комерційний директор інтернет-магазину "OSD Україна".

Компанія "OSD Україна" є лідером продажів товарів для інвалідів, обладнання для реабілітації, медичних меблів, тренажерів та масажерів. Серед них — інвалідні візки, медичні ліжка, матраци й подушки проти пролежнів, ходунки, пандуси, тренажери.

— Такі товари купують як реабілітаційні центри, так і додому. Не кожен має змогу поїхати в санаторій, а купити необхідне приладдя зовсім нескладно. До всієї продукції є інструкція російською та українською мовами, тому можна навчитися легко справлятися з медичним обладнанням в домашніх умовах.

Компанія "OSD Україна" також пропонує масажери німецької фірми "CASADA" — масажні крісла, накидки, масажери для рук, ніг та пристрої для всього тіла.

— Вони потрібні не лише людям із обмеженими можливостями, а й тим, хто працює на сидячій роботі. Через те мають проблеми з хребтом і купу інших хвороб. За допомогою приладів можна масажувати шию, спину, поперек, ноги. Масажери піднімають тонус, допомагають позбутися целюліту. Також забезпечують профілактику деяких захворювань: остеохондрозу, варикозу, защемлення нервових закінчень або лікування міжхребцевих гриж. Найбільш ходовими зараз є подушки Maxiwell 2 та Maxiwell 3, ними можна масажувати кілька зон.

Перспективним напрямом діяльності компанії є продаж кисневих концентраторів. Це апарати, якi використовують для виділення молекул кисню з навколишньої атмосфери, їх концентрації та видачі у вигляді потоку чистого кисню.

— Ефект від одного кисневого концентратора прирівнюється до кількості кисню, що виділяють три дерева. Вони сприяють зниженню ваги, оздоровлюють організм, очищують кров від токсинів, лікують від стресу і навіть нормалізують мікрофлору кишечника.

Вони помічні при різних захворюваннях бронхо-легеневої, серцево-судинної та респіраторної систем, при хронічних недугах.

Компанія має гнучку систему знижок. Клієнти, що нададуть цю публікацію, отримають 5% знижку на всі товари.

Продукцію доставляють по всій Україні. З питань придбання звертатися за адресою: Донецька область, м. Донецьк, вул. Куйбишева, 129а.

Тел.: 0(50) 317 83 83, 0(67) 569 60 18,

0(62) 203 81 15, 0(44) 209 58 85,

0(48) 775 83 83, www.osd.prom.ua.

Зараз ви читаєте новину «Кисневі концентратори знижують вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути