четвер, 03 грудня 2009 19:37

ГРИП 2009: як вберегтися від небезпеки

  Реєстр. св-во UA/10229/01/01 МОЗ України від 10.11.2009
Реєстр. св-во UA/10229/01/01 МОЗ України від 10.11.2009

Гостра ситуація, пов"язана з розвитком епідемії грипу, не залишає байдужим жодного українця. І невідомо, що нас очікує з приходом зими. Тому, надзвичайно важливо знати, як вберегти не лише себе, а й всю свою родину.

Епідемія залишає небагато шансів уберегтися від захворювання. Сучасний ритм життя не дозволяє повністю сконцентруватися на захисті свого організму, і головним фактом стає ваша увага до появи перших симптомів: температура до 39оС, головний біль, ломота в суглобах… Проміжок від попадання вірусу грипу в організм і до появи перших симптомів короткий — рахунок йде на години. В цьому разі зупинити вірус і не дати захворіти дозволяють тільки спеціальні противірусні препарати — індуктори інтерферону: білок, який допомагає клітині впоратися з вірусом. Таким є альтабор — сучасний натуральний препарат, що забезпечує екстрену профілактику ГРВІ і грипу.

Альтабор пригнічує розмноження вірусу ще на початковій стадії, коли людина відчуває, що ось-ось захворює. Тому оперативність є максимально важливою: щойно ви відчули небезпечні симптоми — прийміть альтабор, тоді шанс не захворіти зростає.

На відміну від багатьох ліків, альтабор безпечний, в його основі натуральні складники, які не зумовлюють побічних ефектів. Він не впливає на діяльність нирок і печінки.

Отже, аби вберегтися від грипу та ГРВІ — прислухайтеся до власного організму і пам"ятайте про альтабор — противірусний препарат, який допоможе вам побороти грип. 

Зараз ви читаєте новину «ГРИП 2009: як вберегтися від небезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути