пʼятниця, 27 травня 2011 03:15

Демодекоз може загостритися через тривале сидіння за комп'ютером

"Моя дитина кілька місяців тому захворіла на підшкірний кліщ. Ніс став червоний, набряк, обличчя постійно чухається. Дитя почало ховатися від однолітків, на двір виходити не хоче. Ми купували в аптеці мазь, але не допомогло. Дуже велике прохання до травниці Тетяни Павлівни Радіонової розказати, що це за хвороба і як її краще лікувати народними засобами.

З повагою,

Валентина Піддубна з Києва".

— Підшкірний кліщ, або демодекс, — це мікроскопічний яйцеродний паразит. Він заводиться у сальних залозах обличчя, шиї, фолікулах волосистої частини голови, в області брів і вій. Хвороба може проявитися або загостритися через порушення ендокринної або травної системи, через cтреси. У групі ризику любителі кави, шоколаду, цигарок, алкоголю, гострих приправ, а також ті, хто довго сидить за комп'ютером, захоплюється лазнею чи засмагою, — каже Тетяна Павлівна.

Навесні та влітку кліщ найактивніший та найрухливіший. Спочатку на шкірі утворюються прищі, схожі вугрі. На них зазвичай  уваги не звертають. Потім з'являються гнійники, виразки, шкіра може лущитися і червоніти. Хворий відчуває свербіння, легкий лоскіт, повзання під шкірою, що посилюється ввечері.

— На тлі демодексу може з'явитися вторинна інфекція. І найголовніше — захворювання ніколи не минає саме. Його необхідно лікувати. Перше, що я раджу своїм пацієнтам, — це виварити рушники, постільну білизну, щоб кліщ не передався іншим членам родини. По-друге, на період лікування слід не вживати смаженого, солоного, жирного. Також варто уникати стресів, — зазначає травниця.

Від демодексу вона виготовляє унікальний збір із цілющих трав і коріння за власним рецептом. Його вживання внутрішньо усуває запальні процеси всередині шлунково-кишкового тракту, зміцнює і підживлює організм. Окрім цього, до протидемодекозного комплексу входять протирання і мазь із природних засобів для зовнішнього застосування. Вони усувають сліди хвороби на шкірі, запобігають утворенню рубців і шрамів. Завдяки комплексу Радіонової можна досягти хорошого стійкого результату. Позитивна динаміка помітна вже на третій-четвертий день від початку лікування. Засоби не мають негативних побічних дій і допомагають вилікувати демодекоз без антибіотиків і гормональних препаратів.

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз може загостритися через тривале сидіння за комп'ютером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути