понеділок, 10 червня 2013 05:00

Через забиті судини паморочиться в голові

— Кілька років тому почали німіти ноги. Проходила найбільше 10 кроків, тоді спиралася на дерево. Маю ще діабет, гіпертонію і подагру. Із нирками кілька років проблеми. Остеохондроз, голова важка, задишка, — говорить 75-річна Тетяна Чорна із Прилук Чернігівської області.

Лікується у столичній клініці інноваційних технологій Уляни Лущик. Раніше зверталася до багатьох лікарів. Прописували таблетки, від яких почала боліти підшлункова.

— А раз їхала у тролейбусі, то жінка поряд зі мною каже: це у вас все від хворих судин. Вилікуєте кровообіг, і все одужає. Розповіла про клініку Уляни Лущик, де за таке беруться.  Попала сюди й не жалкую.

Жінку детально обстежили. Визначили, що через хворі судини до мозку поступала лише половина крові. Почали лікувати ін'єкціями та п'явками.

— Від уколів я вирівнялася, перестала боліти спина. Після процедур відчувала тепло по спині, шиї, а потім по всьому тілу. Стало легше ходити, то частіше гуляю на свіжому повітрі. Від п'явок аж у голові посвітлішало. І це всього за два тижні, а мені тут іще кілька процедур треба пройти, — каже Тетяна.

Жінка має постійно дотримуватися дієти. Їй забороняють їсти солоне, смажене.

— Не можна навіть картоплі та рису. Бо холестерин такий високий, що можна лише зупинити розвиток, але не зменшити. М'ясо чи рибу можна не більше шматочка на тиждень,  лише варені. Зараз їм багато сезонних овочів, фруктів — діти на базарі купують, приносять. У селі влітку вродять яблука — їстиму.

74-річна Марія Тимошина із Броварів на Київщині проходить у клініці інноваційних технологій другий курс процедур.

— Була тут у березні, лікувала звужені судини мозку. Стала себе зовсім по-іншому почувати — і в голові не паморочиться, і на ногах краще тримаюся. У клініці призначили пити харчові добавки, що покращують роботу судин.

— Дуже подобається лікар Уляна Богданівна. Із нею як поговориш, наче теплом віє. Каже: "Не переживайте, ми вам здоров'я виправимо". Лікарі в поліклініках так ніколи до мене не ставилися. Ходжу на кінезотерапію. По 45 хвилин щодня займаюся фізкультурою, розробляю руки-ноги. Дівчата там дуже вимогливі, просять робити по кілька вправ за раз. Раніше ноги підняти не могла. А тут стою на одній по 40 хвилин із малими перервами.

Запрошуємо всіх охочих до Клініки Уляни Лущик на День відкритих дверей, що відбудеться 15 червня з 9.00-17.00.

Тел.: 0(44) 467 63 89, 0(95) 068 30 74

 

www.inno-health.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Через забиті судини паморочиться в голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути