понеділок, 29 жовтня 2012 00:00

Частіше турбуватиме головний біль

Медичний гороскоп на листопад

1-2 Підвищується схильність до алергії. Не добирайте нової косметики. Новий курс лікування краще розпочати пізніше. В астматиків почастішають напади.

3-5 Організм чутливо реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Турбуватиме вегето-судинна дистонія. Підвищення тривожності може призвести до розладу сну. Підтримуйте емоційну рівновагу.

6-7 Зменшуйте навантаження на серце. Інтенсивна фізична праця викликатиме задишку та посилене серцебиття. Не вживайте тонізуючих напоїв. Бережіть сили.

8-10 Особливо уразливий буде кишківник. Не переїдайте, але й голодувати не можна. Уникайте важких і гострих страв, алкоголю. Пийте мінеральну воду. Приділіть більше уваги догляду за стопами.

11-12 Не сідайте на холодну поверхню. Випорожнюйтеся за найменшої потреби. Можлива поява циститу. Пильнуйте за роботою нирок. Відкладіть операцію з видалення каменів із сечовивідних шляхів. Може піднятися температура.

13-14 Молодик. Сонячне затемнення. Вагітним треба більше відпочивати. Підвищується ризик передчасних пологів. Аборти цими днями робити не можна. Стережіться харчових отруєнь. Бережіть очі.

15-16 Уповільнюється виведення токсинів і шлаків з організму. Печінка гірше чиститиме кров. Обмежте вживання лікарських препаратів. Уникайте смажених та копчених страв.

17-18 Не варто відвідувати стоматолога. Гіршає пам'ять, розсіюватиметься увага. Висипайтеся. Зростає ламкість волосся, фарбувати його краще згодом.

19-20 Протипоказані операції на судинах. Є небезпека розвитку тромбофлебіту. Можуть терпнути деякі ділянки тіла. Гуляйте на свіжому повітрі.

21-22 Відкладіть операції на органах черевної порожнини. Є ризик утратити багато крові. Робити татуювання і проколи на тілі не бажано. Рани довго гоїтимуться. Зростає схильність до набряку ніг у тих, хто працює стоячи.

23-25 Частіше турбуватиме головний біль. Підвищується внутрішньочерепний тиск. Догляду потребуватиме чутлива шкіра обличчя. Чистити її, видаляти вугрі краще пізніше.

26-27 Протипоказані маніпуляції на хребті. Остерігайтеся падіння з висоти. Є небезпека зміщення хребців. Операції на горлі відкладіть. Лікування грибкової інфекції буде вдале.

28-30 Місячне затемнення. Почастішають істеричні реакції та нервові зриви. Намагайтеся спокійно реагувати на події та вчинки людей. Турбуватимуть судоми.

Зараз ви читаєте новину «Частіше турбуватиме головний біль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути