понеділок, 27 лютого 2017 07:40

28 березня різко зросте кількість хворих на грип

Медичний гороскоп на березень

1 Важко буде утримувати емоційну рівновагу. Нервова система потребуватиме підтримки. Не час звертатися до косметолога. Відкладіть заняття екстремальними видами спорту. Підвищується ризик травматизму. Обережно ходіть по слизькому.

2–4 Час подумати про загартування організму. Багато рухайтеся. Сприяйте повноцінній циркуляції крові. Обмежте прийом ліків до необхідного мінімуму. Не переїдайте.

5–6 Не піднімайте важкого. Незручні рухи можуть призвести до защемлення нервів. Подбайте про профілактику хвороб бронхів і легенів. Шукайте позитивні емоції. Більше ходіть пішки.

7–8 Харчуйтеся повноцінно. Зменшуватиметься рівень гемоглобіну в крові. Хворим на анемію слід пройти курс лікування. Очі швидко втомлюватимуться від роботи. Зробіть увечері компреси на повіки.

9–10 Вдало пройде лікування і протезування зубів. Запишіться на прийом до стоматолога. Час позбавитися зайвої ваги. Відмовтеся від калорійних страв. Але не голодуйте. Робіть фізичні вправи.

11–12 Місяць уповні. Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Не змінюйте звичного режиму харчування. Екзотичні страви зашкодять. Підвищенню загального тонусу організму сприятиме масаж стоп. Походіть босоніж.

13–15 Лікування хронічних риніту та гаймориту варто розпочинати в ці дні. Добре пройдуть операції по видаленню поліпів. Бережіть нирки від холоду. Відмовтеся від алкоголю. Корисною буде безсольова дієта. Пийте чисту воду.

16–17 Підвищується плодючість організму. Попереджайте небажану вагітність. Легко заразитися грибковою інфекцією. Тримайте ноги в теплі. Не провокуйте загострення циститу.

18–20 Знайдіть час для догляду за шкірою рук і обличчя. Проведіть глибоке очищення. Робіть масаж і підживлювальні маски. Сходіть до сауни чи лазні. Видалення мозолів відкладіть на декілька днів. Займіться лікуванням застарілого кашлю.

21–22 Уваги потребуватиме опорно-руховий апарат. Не провокуйте сколіоз. Укріплюйте м'язи спини. Слідкуйте за поставою. Не пийте тонізуючих напоїв. Погіршиться самопочуття хворих із низьким артеріальним тиском.

23–25 Не проводьте багато часу на ногах. Нагадає про себе варикозне розширення вен. Попереджайте появу набряків. Відпочивайте, піднявши ноги. Фізичні навантаження можуть викликати носову кровотечу. Відкладіть початок нового курсу ін'єкцій.

26–27 Подбайте про печінку. Відмовтеся від жирного, смаженого й копченого. Не використовуйте гострих приправ. Можливі збої у роботі гормональної системи. З'явиться схильність до неконтрольованих емоцій. Частіше робіть перерви в роботі.

28–29 Молодик. Найбільш складні дні місяця. Погіршується епідемічна ситуація. Різко зросте кількість хворих на вірусні інфекції — грип і пневмонію. Зміцнюйте імунітет. Загострюватимуться серцево-судинні недуги. Контролюйте показники артеріального тиску.

30–31 Час розпочати курс лікування органів репродуктивної системи. Зміцнюйте імунітет. Пийте теплі напої протягом дня. Бережіть голосові зв'язки від надмірного навантаження.

Зараз ви читаєте новину «28 березня різко зросте кількість хворих на грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути