пʼятниця, 22 квітня 2016 19:11

Учені назвали головних "убивць" любовних стосунків

Учені назвали головних "убивць" любовних стосунків

Дослідники встановили головні причини, які, на думку чоловіків і жінок розвинених країн, змушують перервати любовні стосунки. Про це пишуть вчені Університету Західного Сіднея в журналі Personal and Social Psychology Bulletin.

Психологи узагальнили дані шести досліджень за участю 6500 осіб. З'ясувалося, що вимоги до партнера відрізняються – у разі тривалих стосунків вони вищі, ніж у випадку швидкоплинних романів.

Що стосується коротких сексуальних зв'язків, тільки поганий запах і охайність мали вирішальне значення. Однак у разі більш тривалих стосунків, як виявилося, люди стають більш вимогливими, особливо жінки.

Головними причинами припинення стосунків жінки вважають: відсутність почуття гумору, поганий секс і невпевненість у собі.

А чоловіків у представницях протилежної статі найбільше відштовхували слабкий статевий потяг і балакучість.

Як чоловіки, так і жінки рівне значення приділили неохайності, ліні і матеріальній незабезпеченості – ці якості були названі головними причинами розривів стосунків.

Вчені також звернули увагу, що більше приводів припинити стосунки і більшу готовність змінити партнера вказали ті, хто високо оцінював свою власну привабливість.

Читайте також: Яких чоловіків вибирають жінки

Зараз ви читаєте новину «Учені назвали головних "убивць" любовних стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути