вівторок, 27 грудня 2011 17:01

У високосний рік не можна зраджувати коханих

У високосний рік не можна зраджувати коханих

"Моя баба усе життя мене лякала, що у високосний рік люди мертимуть, як мухи. А я не вірила у забобони і досі не вірю, - каже столичний біоенергетик Валентина Дорошенко, 54 роки. - Легше сперти всі проблеми в житті на прикмети і забобони, наж на самих себе. Високосний рік завинив перед людьми тільки тим, що має на один день більше, ніж звичайний".

У квартирі біоенергетика пахне ладаном. Горить чотири червоні лампадки. Магією Валентина Іванівна займається 14 років. Народні прикмети і повір'я перевіряє на собі. Спростовує чотири забобони, пов'язаних з високосним роком.

1. За забобоном, не можна святкувати весілля та вінчатися у високосному році, бо хтось із подружжя рано овдовіє або молодята будуть погано уживатися разом.

"Сприятливих або несприятливих днів або років для одруження не існує. На довготривалість шлюбу впливає тільки дві людини, які його беруть. Молодята біжать у РАЦСи у день трьох 10 чи 11, але це не гарантія, що такий шлюб не розпадеться. У мене донька 2004-го йти заміж боялася. Коли він їй весільний букет подарував, виявилось, що у ньому парна кількість квітів — 14. Вона одну вийняла — вийшло 13. Сусідка баба Стася одразу шепнула, що жити разом не будуть. Дитина в сльози. Ледь умовили її їхати в РАЦС. Уже сім років у шлюбі щасливі".

2. Кажуть, не варто розлучатися і взагалі міняти партнера. Можете назавжди лишитись без пари.

"Гірко поплатяться ті, хто цього року зраджуватиме коханих. Знайти собі пару не зможете, та й постійно потраплятимете у халепи. Цей рік зрад і помилок не прощає. Але жити з нелюбом усі 366 днів — не найкращий вихід. Коханого судженого можна знайти і у високосний рік, і 29 лютого, і в п'ятницю 13-го".

Розгортає на столі календар на 2012 рік. У ньому червоними кольорами виділені дні підвищеної небезпеки — 15 березня, 24 травня, 6 серпня, 30 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед Новим роком варто відвідати стоматолога і уникати відряджень

3. Кажуть, не можна змінювати роботу і відкривати власну справу.

"З точки зору астрології високосний рік особливий, бо з нього починається чотирирічний цикл, - зауважує Валентина Іванівна. - Треба бути більш вимогливим до себе і до інших, бо через помилки можна гірко поплатитися. Але цю ж прикмету можна приписати до будь-якого року. У мене знайомі на високосний 2008 рік відкрили фірму. Їхні бізнес процвітає. А один клієнт спеціально рік вагався, а 2009 відкрив агенство нерухомості і через півроку закрив, бо збанкрутів. Проблеми, які не встигнете вирішити цьогоріч, триватимуть аж до наступного високосного року. От це перевірила на собі".

4. Людей лякають бідами і катастрофами. На високосний рік обіцяють високий рівень смертності.

"Не такий страшний високосний рік, як його малюють. В історії нема свідчень, що саме у високосний рік траплялося найбільше бід. Голодомор, Чорнобиль і дві світові війни почалися не у високосний. Найбільше смертей приписують на 29 лютого, але ще жодного разу статистика цього не підтвердила. Великих бід цього числа теж ніхто не зафіксував. Наприклад, 29 лютого 2008-го було на 10 автокатастроф менше, ніж 28 числа".

Зараз ви читаєте новину «У високосний рік не можна зраджувати коханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути