вівторок, 16 лютого 2016 12:36

У дусі традицій: які сукні одягають на весілля наречені різних країн
19

Перу. У перуанській столиці Лімі традиційно наречені вбираються в червоно-чорні сукні з багатошаровими бавовняними спідницями і декорованим подолом.
Індонезія. На кожному індонезійському населеному острові - своя мода на вінчальні вбрання. Найчастіше дівчата одягаються в сукні яскравих кольорів з важкою вишивкою.
Пакистан. Пакестанські дівчата для весільної церемонії обирають вбрання глибокого червоного, рожевого і фіолетового кольорів. На голову наречений і наречена одягають традиційні гірлянди з бісеру і бавовняних ниток.
Індія. Індійські наречені обирають традиційне вбрання лехенга-чолі найчастіше червоного кольору і доповнюють його 16 прикрасами з голови до п'ят за канонами Солах Шрінгара.
Нігерія. Нігерійські наречені виділяються яскравими мереживними блузами і візерунчастими кафтанами, які часто шиють з індійських тканин. Коралові намиста і головний убір довершують образ.

Весілля в традиційному стилі завжди виглядає по-особливому колоритним. У багатьох країнах весільна сукня зберегла ознаки національних традицій.

Це проявляється в кольорі, фасоні і деталях, які відповідають звичаям та релігійним переконанням.

Дивіться в нашій галереї, які весільні сукні носять дівчата в різних країнах.

Зараз ви читаєте новину «У дусі традицій: які сукні одягають на весілля наречені різних країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути