понеділок, 04 липня 2016 01:58

Що можна зробити з коханкою чоловіка?

Що можна зробити з коханкою чоловіка?

Вторгнення коханки в життя сім'ї – явище повсякденне, але болісне. І кожній обдуреній дружині доводиться вирішувати цю проблему залежно від свого темпераменту, рівня розвитку, особливостей стосунків.

Отже, які методи боротьби з коханками існують, пише lady.tochka.net.

Метод перший. Банальна істерика з биттям посуду та обличчя зрадника

Плюси методу: допомагає не розірватися серцю. Мінуси методу. По-перше, коли б'єш, твоїм кулакам теж боляче. По-друге, бійка – це завжди шум, яким можна розбудити і злякати дітей. А сусідів – розважити краще ніж будь-який серіал. По-третє, неконтрольований і дуже вже інтенсивний викид негативних емоцій радше шкодить здоров'ю, ніж допомагає. По-четверте, до вирішення проблеми цей метод не наближає ані на сантиметр.

Метод другий. Побиття коханки

Плюси методу – ті самі, що й у методі №1. Душу відвести допоможе, але не більше.

А от мінусів значно більше. По-перше, можна одержати у відповідь. По-друге, факт побиття коханої може викликати у невірного чоловіка гаряче співчуття до неї.

Метод третій. Заклик до совісті

Плюси методу: завжди є шанс, що тобі дістався рідкісний індивідуум, який зберіг у собі цей рудимент. І цілком може бути, що тиха спокійна розмова з барвистим описом того, що чекає його в найближчому майбутньому, якщо він не знайде в собі сил втихомирити свого "малюка", змусить його побоятися і на "вузлик зав'язатися"...

Але є й мінуси. Успіх справи напряму залежить від рівня твоєї психологічної майстерності: одних чоловіків лякає розлучення як таке, других – перспектива залишитися на холодній вулиці з двома напівпорожніми валізами, третіх – розлука з дітьми. Помилка у виборі "методу лякання" зводить усе нанівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чоловіки не прощають у стосунках

Метод четвертий. Зустрічна зрада

Плюси: знімає стрес як ніщо інше. Дарує позитивні емоції, піднімає самооцінку. Може покращити матеріальне становище. Допомагає зрозуміти його, безсоромного.
Мінуси: метод може сподобатися і тоді ця стаття знадобиться чоловікові.

Метод п'ятий. Зроби висновки

Плюси методу: іноді чоловіки зраджують не тому, що така їхня порода, а тому, що йому справді погано, незатишно з тобою. Але він не йде. І твоє завдання – зрозуміти, що тримає його поруч із тобою та підсилити цю сторону життя. А також – знайти те, що тягне його від тебе. Може, ти надто"строга" у сексі? Або заощаджуєш сімейний бюджет, відмовляючи собі в вбранні та косметиці? Подивися на себе в дзеркало – ти подобаєшся собі? Може, він має право дивитися на тебе такими ж критичними очима?

Мінус методу. Довго, боляче, складно. І не факт, що ефективно.

Метод шостий: згадай прислів'я "Горбатого могила виправить"

І відправ його подалі.

Зараз ви читаєте новину «Що можна зробити з коханкою чоловіка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути