Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2014 12:13

Сім'я з жінкою-домінантом живе за особливими правилами

Сім'я з жінкою-домінантом живе за особливими правилами

У сучасному світі традиційні ролі чоловіка - годувальника і захисника і жінки - тендітною домогосподарки зазнали значні зміни. Сьогодні все частіше саме представниці слабкої статі більш активні, дієві і забезпечують фінансове благополуччя членів родини. Але до чого веде домінування жінок? Як будувати відносини в сім'ї, де домінує жінка, і чи правильно це?

Чого ми чекаємо від шлюбу

Будь-яка жінка, нехай і на підсвідомому рівні, прагне знайти свого принца, який раптом несподівано з'явиться і перетворить її життя на казку. Але на ділі це виявляється примарним очікуванням. Чому? Тому що громадські і соціальні норми в значній мірі змінилися: мрії про лицарів - це мрії наших бабусь, а сучасна жінка повинна відкривати нові грані в сімейних взаєминах.

Звичайно, це нелегко і найчастіше набагато простіше сховатися за умовні традиції минулого, при цьому постійно терзаючись і страждаючи від нереалізованих бажань. Як же знайти пару і знайти справжнє щастя в шлюбі? На цей рахунок існує кілька думок.

Життя удвох - просто життя

Чомусь більшість очікує від подружжя чогось надприродного, незвичайного і кардинально нового. Але це серйозна помилка. Життя удвох, таке ж звичайне життя, просто наповнене взаємодопомогою, розумінням і підтримкою другої половинки. У кожного з нас є свій внутрішній світ, переконання, мрії і прагнення. Так от, щоб жити щасливо, досить поважати і розділяти погляди один одного, без усіляких "редакцій" під себе.

Довірчі відносини

Бути максимально відкритими, чесними і відвертими, ділитися різноманітними переживаннями і думками, без втоми розповідати про все пережите за день - так бачить сімейне життя більшість жінок. І це величезна помилка. У кожної людини повинен бути особистий простір не тільки у фізичному, але і в емоційному плані. Певні переживання (особливо швидкоплинні) зовсім не обов'язково виносити на обговорення. Іноді краще промовчати, хоча б заради спокою партнера.

Послідовність

Знову ж камінь спотикання слабкої статі. Якщо вже ви вирішили довірити вирішення проблеми чоловікові, будьте ласкаві слідувати його вказівкам. Навіть коли вони йдуть в розріз з вашою думкою. Питання "Чому я повинна?" тут не доречне і скоріше викличе конфлікт, ніж вирішить ситуацію. Бути послідовною у своїх бажаннях і наступних діях - найважливіша умова щасливого союзу.

Фінансова сторона

Чекаєте від весілля романтичних вечорів, цікавих подорожей, несподіваних подарунків, сюрпризів і довгих ночей любові? Так, все це буде, але не забувайте, що на все це потрібні гроші. Так от, щоб не виявитися неприємно здивованим після закінчення медового місяця, всі фінансові питання з майбутнім чоловіком потрібно обговорити заздалегідь. В ідеалі краще всього скласти певний бюджет або хто за що відповідає. А також поговорити про майновий розділі на випадок, не дай Бог, розлучення. Думаєте надто меркантильно? На жаль - ні. Так ви внесете в свою сім'ю початкову матеріальну ясність і чесність один перед одним. А коли закінчиться медовий місяць, перед вами постане проблема хто, що і кому винен.

Оскільки сучасне суспільство передбачає домінування жінок, над усіма нагальними питаннями також повинні думати в першу чергу вони. Хочете панувати над чоловіками - приймайте правила гри і відповідально підходите до вирішення поставлених завдань. І тоді цілком можливо, ваше сімейне життя дійсно стане казкою.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я з жінкою-домінантом живе за особливими правилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути