четвер, 12 березня 2015 09:45

Орхідеї, фіалки і піони – топ 8 модних весільних букетів навесні
8

Фото: надані Оксаною Бондарчук

Цієї весни у весільні букети модно додавати фіалки та піони. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла флорист Оксана Бондарчук.

"У моду повертаються легкі та мініатюрні букети, які наречені можуть носити на руці замість браслету, - каже флорист. – Залишаються популярними конусо- і кулеподібні букети, а також ті, які висотою не більші за долоню нареченої".

За словами Бондарчук, торік були популярні букети, витримані в одному кольорі.

"Зараз мода на монобукети минає. Тепер багато флористів роблять акцент на контрасті, - говорить Оксана. – Якщо у букеті є сині іриси, то до них додають помаранчеві, жовті чи білі тюльпани, піони чи альстромерії. Білі чи рожеві піони можна розбавити червоними гвоздиками чи трояндами. У березні часто замовляють букети з фіалок. Також на початку весни регулярно замовляють польові квіти, які раніше були більш популярні у літній сезон весіль".

Клієнти регулярно цікавляться символікою квітів.

"Рожеві піони символізують ніжність нареченої, червоні троянди – кохання, яке ніколи не повинне згаснути між чоловіком і дружиною. Фіалки і незабутки – це втілення щирості почуттів, символ вічності і вірності. Рідше до букетів додають жовті квіти. Вони у багатьох асоціюються з розлукою. Хоча флористи переконують, що це також символізує багатство і достаток", - каже флорист.

Зараз ви читаєте новину «Орхідеї, фіалки і піони – топ 8 модних весільних букетів навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути