понеділок, 19 грудня 2011 10:39

Коханим не можна дарувати гвоздики

Коханим не можна дарувати гвоздики

Квіти — це подарунок, який підходить усім жінкам без винятку. Так вважає киянка Вероніка Чекалюк. Вона відкрила агенцію з організації свят. Допомагає влаштовувати вечірки, підбирати подарунки.

"Дітям (донькам, племінницям, похресницям) купуйте маленькі букетики - яскраві тюльпани і проліски. Коханій — фіалки, конвалії, маргаритки, проліски або незабудки. Ще підійдуть бутони троянд, орхідеї. Мамі або бабусі — розпущені троянди, хризантеми, лілії й жоржини. Колегам по роботі, вчителям, знайомим можна подарувати мімози або нарциси".

До букету радить прикріпити листівку з побажанями та привітаннями. На ній можна залишити своє ім'я або написати "загадковий анонім" чи "той, що Тебе кохає".

"У листівці варто підкреслити особливість жінки, надати їй упевненості. Обирайте листівки зі словами "Найкращій", "Найкрасивішій", "Найдорожчій". Не забувайте, що жінки люблять вухами. Не соромтеся казати, як сильно любите і цінуєте".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно дарувати гроші?

Каже, не можна дарувати гвоздики.

"Думаєте, жінки не знають, що вони найдешевші? Ці квіти можна подарувати чоловікові на ювілей у 50 чи 60 років, але не жінці. Розгубилися з вибором, оберіть троянди. Це квіти консервативні — підійдуть усім віковим категоріям".

Радить бути обережними з вибором кольору.

"Червоні квіти дарують другові або родичу, якого ніжно люблять. Але темно-червоний вважають кольором пристрасті. Він — для коханих. Чайні троянди підійдуть жінкам "елегантного віку" — від 35. Жовті краще не дарувати коханій людині. Вони символізують як гроші і достаток, так і самотність. Дівчина може подумати, що ви її кидаєте, хочете розірвати з нею стосунки".

Зараз ви читаєте новину «Коханим не можна дарувати гвоздики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути