вівторок, 12 листопада 2013 13:29

Як прожити 55 років у шлюбі

Зараз молодята віддають перевагу вишуканим та нестандартним весільним обручкам із комбінації білого та жовтого золота. А от Ярослав Шеленко із села Міжгір'я Монастириського району Тернопільської області вважає: ексклюзивні обручки не принесуть щастя, якщо в родині немає кохання, терпіння та поваги.

"Коли я одружувався, грошей на золоті обручки не було. Та я знайшов вихід із цієї ситуації. Зробив їх із радянських копійок. Ковадлом розплескав їх і вирізав всередині дірочки. Вже у сільраді вручив одну Романні. Вона все допитувалася, де взяв гроші на золото. А коли дізналася, що зробив їх із копійок, довго не могла в це повірити", - розповів Ярослав Федорович.

Із своєю дружиною Романною Іванівною він прожив у шлюбі 55 років. Зізнається, за цей час жодного разу не думали про розлучення.

"Ми знайомі з дитинства, бо росли в одному селі. Малими часто разом гралися і пасли корів. Як підросли, стали на танці до сільського клубу ходити. Якось з Романною сіли поруч і випадково торкнулися руками. Зразу відчув, що між нами проскочила іскра. Глянув на неї і зрозумів, що давно був у неї закоханий. Того ж вечора сказав їй про це. А через кілька тижнів заслав сватів", - поділився чоловік.

"Вже 55 років підряд щодня прокидаюся о 6 ранку і першим ділом цілую свою жінку. А на кожну річницю витягаємо з серванту наші копійчані обручки і згадуємо історії із нашого життя", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Як прожити 55 років у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути