вівторок, 23 серпня 2016 08:53

Два правила, які змінять ваше життя

Два правила, які змінять ваше життя

Є лише два правила в житті, які дійсно працюють. Вони підійдуть і чоловікам, і жінкам. Про це пише subscribe.ru.

Правило перше. У стосунках має бути легко. Легко з самого початку. З перших хвилин. Людина, з якою відчуваєте себе як старі знайомі, підходить більше ніж та, яку треба підкорювати роками. Хлопець, із яким ви через 15 хвилин готові усамітнитися в туалеті торгового центру кращий, ніж той, кому 7 років писали листи без відповіді. Дівчина, яка відразу виявляє до вас інтерес, краща за неприступну красуню, яку треба звозити на Багами.

Просто – значить добре. У стосунках не потрібно нічого доводити за свій рахунок. Не треба нікого добиватися, ні під кого підлаштовуватися і ні за ким бігати. Зробивши це один раз, ви будете робити це щодня, а у відповідь бачити тільки примхливе невдоволене обличчя. Якщо відразу не заладилося, не загорілося, не розкурилося – не тягніть кота за хвіст. Значить – не ваш чоловік.

Складні стосунки годяться тільки для тих, кому нудно, і у кого багато вільного часу. Всім іншим ці страждання тільки псують нерви. Не варто вивозити складні стосунки на собі. Весь час танцювати під чиюсь дудку – принизливо. Рано чи пізно ліміт вашого терпіння вичерпається.

Правило друге. Стосунки повинні приносити радість. Як тільки радість змінилася на відразу, стосунки варто припинити. Не звикайте до розбірок, сліз та биття посуду. Залиште довгі розмови, докори, взаємні звинувачення. Це не нормально. Це шлях в пекло. Як тільки ви розумієте, що ваші слова приносять біль – закрийте рот. Починається з'ясування стосунків – йдіть. Людина хоче тільки звинувачувати і дорікати – не дозволяйте підсадити вам почуття провини. Ідіть. Стосунки потрібні для радості. Всі інші - "заради дітей", "тому, що всі так живуть", "за звичкою", "тому, що без неї ще гірше" можна просто взяти і віднести на смітник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Летюча відсвяткувала скромне весілля

Нагадаємо, до 2016 року у світі визначився тренд, який обумовлює моду на святкування весіль в колі сім'ї. Збирати весільні вечірки на 100-300 персон вже не модно.

Зараз ви читаєте новину «Два правила, які змінять ваше життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути