середа, 08 червня 2016 23:04

До весілля потрібно пожити в цивільному шлюбі: 6 доводів

До весілля потрібно пожити в цивільному шлюбі: 6 доводів

Без досвіду спільного проживання до появи заповітного штампу в паспорті у вас не буде можливості дізнатися, якою є людина в побуті, які має звички, і чи вистачить у вас терпіння справлятися з його недоліками. Треба пожити з коханим під одним дахом до весілля і краще його пізнати, ніж вийти заміж за людину, на яку ви потім постійно будете скаржитися.

Womanway зібрав доводи, які покажуть, чому варто пожити з партнером до шлюбу.

1. Чи ваша це людина? Погодьтеся, що прогулюватися нічним містом, ходити в кінотеатр на нон-стопи і вечеряти в ресторанах – це одне, а ділити побут, засинати і прокидатися разом щоранку – це зовсім інше. Під час спільного проживання ми можемо дізнатися про нові звички коханої людини – наприклад, про те, що він хропе або ніколи не прибирає за собою тарілку зі столу після того, як поїв... З'ясувати, чи підходить вам ця людина, можна тільки розділивши з ним житлоплощу.

2. Плани на майбутнє. Будувати спільні плани у цукерково-букетному періоді може бути простою балаканиною. "Як здорово було б влітку поїхати на море – так, кохана?" або "Я хочу, щоб в нашому з тобою спільному домі була спеціальна зона для читання"... Це так красиво, але плани на словах може будувати кожен. А коли ви оселяєтеся разом, ваші мрії мають нагоду реалізуватися. Ви можете спільно почати відкладати гроші на класну відпустку або проектувати дизайн власної квартири.

3. Відповідальність. Пам'ятайте про те, що остаточно відповідальним чоловік стає тільки після того, як починає відповідати не тільки за власні дії і вчинки, але й розуміє, що від нього залежать люди – в даному випадку кохана жінка. Щоб зрозуміти, чи схильний ваш чоловік піклуватися про когось, окрім себе, поживіть з ним під одним дахом.

4. Непорозуміння і сварки. Як правило, закохані, які рідко бачаться, мають більше приводів для ревнощів, розбіжностей. У вас можуть виникати сваркичерез те, що коханий не подзвонив за весь день або не написав вам повідомлення, коли він повернувся додому, хоча ви дуже хвилювалися, чи все з ним у порядку. Можливо, коли ви станете жити разом і проводити разом більше часу, у вас не буде приводів для хвилювання і сварок.

5. Як щодо свободи? Коли ви живете з людиною, ви розумієте, чи може він надавати вам свободу? Ні, не свободу у стосунках і офіційний дозвіл ходити на побачення з кимось ще. Про свободу самовираження, реалізації. Адже є чоловіки, які не відпускають своїх других половинок навіть на посиденьки з подругами в ресторанчик або ревнують до колеги-чоловіка. Якщо ваш майбутній чоловік теж виявиться моторошним власником і ревнивцем, то вам, звичайно, краще дізнатися про це заздалегідь.

6. Побутові питання. Так важливо, щоб чоловік міг розуміти і цінувати свою кохану. Щоб він розігрів вечерю, якщо опинився вдома раніше дружини, або помив посуд, допоміг прибрати в квартирі, щоб ви обиоє могли впоратися з домашніми обов'язками і удвох відпочити... Але для деяких чоловіків це "бабська робота" – табу, і вони ні за що не візьмуться, зваливши всі домашні обов'язки на плечі дружини. Ви повинні знати про цей нюанс, щоб прийняти однозначне рішення, чи хочете ви бути з цим чоловіком.

Читайте також: Весілля в різних країнах світу

Зараз ви читаєте новину «До весілля потрібно пожити в цивільному шлюбі: 6 доводів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути