неділя, 17 квітня 2016 13:36

Що робити, якщо в жінки істерика

Що робити, якщо в жінки істерика

Якою б ідеальною, на перший погляд, не була ваша дружина, рано чи пізно вам доведеться почути її істерику. І саме до таких випадків краще готуватися заздалегідь.

Основна причина жіночих істерик - невміння контролювати свої емоції. Напевно ви не раз помічали, що одна і та ж жінка може бути смішною і безтурботною, а через хвилину - задумливою і похмурою, одночасно радіти і вередувати, бути неприступною і сексуальною. Саме це незвичайне вміння відчувати світ навколо себе дає побічний ефект у вигляді "незапланованих бзиків".


Що ж робити якщо жінка істерить, пише ogo.ua

1. Твердий, як кремінь. Постарайтеся вести себе спокійно і врівноважено або намагайтеся показати це своїм зовнішнім виглядом. Спокійно - значить не приймати правила гри, які вам старанно намагається нав'язати ваша мила пані. Не шукайте логіки в її словах, ви її там не знайдете. І не віджартовуйтеся - це діє як подразник. У таких випадках просто не дайте затягнути себе у круговерть скандалів. Навіть якщо жінка назве вас дятлом, не піддавайтеся на провокації і не ображайтеся. При такій поведінці її одноосібний скандал завершиться набагато швидше.

2. Зупиніть істерику словами. Для початку пообіцяйте виправитися, виконати її побажання, але згодом. Намагайтеся поговорити. Наприклад, запитайте, як у неї справи, що турбує, як пройшов день і що сталося. Найчастіше, стрілка на колготках - це лише логічне завершення довготривалого терпіння, остання крапля в океані перенапруження, втоми і недомовок.

3. Таємне слідство. Як би важко не було, спробуйте все ж таки з'ясувати, від чого ваша ніжна леді перетворилася на суміш змія Горинича і царівни Несміяни. Можливо дружині не вистачає вашої уваги або допомоги по дому, може вона чекає вас щодня з роботи, а ви, прийшовши додому, займаєте улюблене положення в комп'ютерному кріслі. А раптом ваша чарівна теща накручує жінку регулярними недоречними моралями?

4. У тиху гавань. Навіть якщо метеорит впаде тут і зараз, навіть не думайте сказати другій половинці, що її проблеми - дурниця. Жіноча істерика ніколи не буває через дрібниці. Краще дайте їй можливість побути маленькою, беззахисною дівчинкою, про яку піклуються. Нехай ненадовго, лише на кілька годин. Поясніть дружині, що всі проблеми можна вирішити. Зробіть їй чашку гарячого чаю і включіть комедію. Повірте, після такого симбіоз дракона з принцесою перетвориться в люблячу, ніжну і веселу жінку.

Пам'ятайте - жіноча істерика - це чи не єдина можливість вилити накопичений стрес і вам все ж доведеться це його пережити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як альфонс розводить жінок на гроші

Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо в жінки істерика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути