неділя, 17 квітня 2016 09:30

Як альфонс розводить жінок на гроші

Як альфонс розводить жінок на гроші

Аліні Коротун із Івано-Франківська пережити розлучення допоміг альфонс, який розвів її на 1,5 тис. грн. Про це вона розповіла під час інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Мабуть високосний рік так впливає. Половина знайомих розлучилися. І до мене черга дійшла, – каже Аліна. - У січні вона подала на розлучення. З чоловіком Єгором жила у шлюбі три роки. У нас з Єгором не було майбутнього. Торік почав пити. Двічі міліцію визивала, бо бив мене в присутності сина. Від Нового року разом не живемо".

Торік у травні народила сина Дениса.

"Нас би давно розлучили, якби не дитина, - пояснює Аліна. - Адвокат сказав, треба чекати, поки сину рік виповниться. Єгор переїхав жити до батьків".

Аліна працює адміністратором в одному з готелів курорту Буковель.

"У січні в Буковелі познайомилася із киянином Олегом, - згадує Аліна. - Два тижні жив у нашому готелі. Мені проходу не давав. У нас на роботі стосунки з клієнтами заборонені. Він знайшов мій номер. Коли в столицю повернувся, мені дзвонив по кілька разів на день. Допоміг легше пережити розлучення. Хвалився, що має бізнес у столиці. Потім став у Франківськ приїжджати на вихідні. Мені казав, що веде переговори з партнерами. Насправді тут у нього жили батьки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціологи назвали дві головні причини подружньої зради

За словами Аліни, чоловік привозив їй подарунки і квіти. Згодом почав позичати гроші.

"6 лютого позичив у мене 6,5 тисячі гривен, - говорит Коротун. - Сказав, що його картка заблокована, а батька поклали на операцію. Позичила гроші, які відкладала на ремонт у ванні. 14 лютого мав віддати гроші, але позичив ще 8 тисяч. Обіцяв борг перевести мені на карточку до 1 березня, а сам зник. Його телефони не відповідають, у соцмережі сторінку видалив. Ми зустрічалися три місяці, а я не знала, ні хто його батьки, ні з ким він дружить. А в мене розпитав про мамину хату у Яремче, про трикімнатну квартиру у Франківську. Навіть вдома тричі був. До себе не запрошував. Мене підчепив, бо думав, що я донька власника готелю. А ми з ним просто однофамільці".

"По фотографії знайшли його в соцмережі "Однокласники". Був зареєстрований під іншим іменем і прізвищем. Написала: "Якщо не повернеш гроші, я йду в поліцію". Вранці перевів 10 тисяч гривень, увечері ще три. Потім відписувати перестав. 1,5 тисячі гривень ще мені винен. Я вже не надіюся, що отримаю їх. Мабуть лишив собі компенсацію за квіти і подарунки, які мені возив", - розповідає Аліна.

Дізнайтеся також про 10 мудрих порад від матері, які допомогли у стосунках з чоловіками

Зараз ви читаєте новину «Як альфонс розводить жінок на гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути